ÎNCHIS vand lemn bty GIONIS CARBON ALL +

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Scor reacție
2
Vârstă
37
Locație
București
VAND:

Lemn GIONIS CARBON (ALL+) PRET 170 RONPRET NOU 150 RON RETRAS DE LA VANZARE
Lemnul este ST,are 93 g si este nou(nu au fost lipite fete pe el niciodata) dar are o mica atingere suferita la transport prin posta romana;
Poze :

http://postimg.cc/gallery/2kouy0yty/

Ultima editare:
dl. Marian, poti sa-mi spui cu ce Lemn cunoscut de tine se asemana acest Lemn?., si ce fete de paleta ai folosit?. mersi!

dl. Marian, poti sa-mi spui cu ce Lemn cunoscut de tine se asemana acest Lemn?., si ce fete de paleta ai folosit?. mersi!

in catalogul oficial butterfly 2013 este un grafic cu aproape toate lemnele bty(la pag 15). graficul este in functie de viteza(de la DEF la OFF+) si rigiditatea/feeling(de la SOFT la HARD).
pe acest grafic lemnul power drive II este la granita liniei dintre OFF si OFF+ si este SOFT.aste e ceea ce spune bty.

mie mi se pare exact cum ei il descriu: are un simt moale si cam cum e timo boll alc/zlc, viscaria, innerforce zlc, mizutani zlc etc dar este o atingere mai rapidutz decat tomo boll alc.
eu am jucat pe el cu donic bluefire M3(fete moi) atat pe fh cat si pe bh si se potriveste foarte bine combinatia.dar merge ok si cu tenergy(mai ales daca e FX).

- - - Actualizat - - -

valabil

sterge din mesaje ca ai casuta plina,,,:D

Bun lemn Ishlion-ul... Am avut si eu unul! Maner ST, nou, impecabil... Spor la vanzare!

VALABIL

lemnul power drive redus la 200 ron

lemnul ishlion trimis prin posta userului mimusrem

- - - Actualizat - - -

LEMNUL ISHLION VANDUT USERULUI MIMUSREM

sal . ieri a ajuns husa . foarte buna si precum in poze . mersi si bafta la vanzare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus