ÎNCHIS Vand lemn Butterfly Innerforce ALC maner FL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

wischegg

senior
Scor reacție
3
Vârstă
42
Locație
Galați
Vand lemn Butterfly Innerforce ALC maner FL, 87 grame in stare f buna. Pretul este de 310 ron. Transportul este gratuit daca se livreaza banii in cont.

Mentionez ca lemnul are dimensiunile 147x154.

Ultima editare:
Am mentionat si in anunt ca are dimensiuni mai mici. Nu am stiut de ele cand am achizitionat lemnul dar eu nu dau doi bani pe asta. Daca mi s-ar fi potrivit l-as fi pastrat oricum dar nu mi se potriveste.

Am mentionat si in anunt ca are dimensiuni mai mici. Nu am stiut de ele cand am achizitionat lemnul dar eu nu dau doi bani pe asta. Daca mi s-ar fi potrivit l-as fi pastrat oricum dar nu mi se potriveste.
De ce chinuiti omul asa , cu un asa lemn bun.Il cumpar eu TELEFON 0756258169 MARCU
am spus numai ca il cumpar eu a comentat cineva ceva ,numai sa fie original daca simtiti ca e ceva in neregula va rog sa-mi dati un telefon sau un m.p.

Lemnul este luat din Germania. va tot sun dar imi intra casuta vocala. Numarul meu de telefon este 0752 155 898.

cunosc lemnul si este bun,fara probleme,d nule Marcu,,,:thumbup:

Robert este un tip corect:)

Lemnul a fost achizitionat prin intermediul meu de la un cunoscut vanzator din Germania. Lemnul este 100% original si la un pret mult sub valoarea lui. Aceasta serie Innerforce nici nu se mai fabrica de Butterfly.
Nu inteleg de ce ai lasat asa de mult la pret Robert! Tu ai platit pe el 85 euro si il dai acum cu nici 70 euro.

Uite m-a prins intr-o perioada nasoala dar lumea care a luat pana acum de la mine stie ca am dat mereu sub pretul corect ...

- - - Actualizat - - -

cunosc lemnul si este bun,fara probleme,d nule Marcu,,,:thumbup:

Robert este un tip corect:)

Multumesc !

- - - Actualizat - - -

Lemnul este pastrat pentru Dl Marcu !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus