ÎNCHIS Vand lemn butterfly peter korbel fl, made in japan

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

similar

junior
Scor reacție
14
Vârstă
29
Locație
Sibiu
Vand lemn Butterfly Peter Korbel maner fl, adus din SUA, made in Japan, stare ireprosabila. Doar probat. 250 ron pret fix. Pentru detalii ma puteti suna la 0723330729 sau contacta pe forum.

Ultima editare:
Vand lemn Butterfly Peter Korbel maner fl, cumparat din SUA, made in Japan, stare ireprosabila. Doar probat. 250 ron pret fix. Pentru detalii ma puteti suna la 0723330729 sau contacta pe forum.

Lemnul tau este o clona, imi pare rau, cineva te a pacalit ,,,,,,,,,,:( ,, cele de mai jos sunt originale....

Ultima editare:
Cum ti-ai dat seama ca e clona? Lemnul e luat de la cunostinta ta din Lugoj joo saehyuk (Adrian)la finele lunii octombrie, pentru care ai depus garantii pe forum cand a postat lemnul pentru vanzare. Vezi postul http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...y-Petr-Korbel-made-in-Japan&highlight=saehyuk. Cand a pus el pozele(dupa ce te-ai oferit tu sa i le pui) nu ai spus ca e clona.. Ciudat! Lemnul este impecabil finisat. Daca tot ai facut asa o afirmatie categorica ar fi corect sa spui si care sunt motivele.

Ultima editare:
Pt similar,
Lamuriti-ma si pe mine, e cutia lui?

Ultima editare:
insemana ca pozele tale sunt de vina,,,,,, eu stiu ce lemn a vandut el si este bun, ,,,,, acolo nu sunt poze in anunt,

pai tu ai spus cumparat din SUA..... ce sa mai cred acum?...

adauga poze mai multe si clare,,,, nici macar nu se vede seria...... tu o vezi?....

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus