ÎNCHIS Vand lemn Butterfly Timo Boll ALC fl si fete- 3 buc.Donic+1 buc. Andro Plasma!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vand lemn Butterfly Timo Boll ALC fl.-88 grame, forte putin folosit,- VANDUT

3 mici ciupituri pe muchie,care nu afecteaza caracteristicile lemnului.
Pret- 400 roni, fara schimburi!
De vanzare doua fete noi noute si doua jucata 3luni:[/B]
-DONIC DESTO F1 2.0 ROSIE -90 RONI
- DONIC SONEX JP GOLD 2.0 NEAGRA -90 RONI- Taiat si jucat doar 1 ora!!!!-VANDUTA!
-DONIC SONEX JP GOLD 2.0 Rosie- jucata 3 luni -45 Roni- VANDUTA
-Andro Plasma 430, 1.8 rosie , jucat 3 luni cam 2-3 ore pe saptamana, pret 65 roni -VANDUTA
Fetele sunt primite din Germania[/COLOR]
...suport eu pretul transportului daca banii sunt virati in cont ;
...cu ramburs prin curier sau Posta Romana -plateste cumparatorul...
Marius -0744765286

Ultima editare:
Super paleta!!! Cine isi doreste o asemenea paleta, o recomad.
---------- Post added 06-Jan-2012 at 20:48 ----------
Ma intreb de ce o vindeti? La asemenea configuratie- mana buna sa ai si nu-ti sta adversar in fata!!!

am cumparat un Timo Boll Alc si vreau sa-l incerc cu Acuda S1 , de aceea vand si fetele donic... si , intr-adevar paleta este imbatabila, rapida , efecte urias, doar mana s-o stapanesti trebuie sa ai!

Timo Boll ALC fl. si fete Donic Sonex Jp Gold 2.0 (una noua, neagra, taiata pe ALC si jucata o ora iar cealalta, rosie, jucata 3 luni cate aproximativ 2 ore pe saptamana). Imagini foarte clare in primul post(rezolutie mare , se vad foarte bine toate amanuntele)! Sunt lipite cu lipici pe baza de apa Butterfly care se da foarte usor jos... Denivelarile de pe fata cea neagra sunt de la lipit , nu am intins uniform lipiciul.
De maine timp de o saptamana ma puteti gasi doar la telefon!!! 0744765286 - Marius.

Buna ziua. Se adauga la vanzare o fata Andro Plasma 430 , taiata pe Schlager Carbon, folosita cam 3 luni cate 2-3 ore pe saptamana! Pret 65 Roni
---------- Post added 04.02.2012 at 18:30 ----------
Nimeni interesat?
---------- Post added 04.02.2012 at 18:32 ----------
...nimeni interesat?

Salut. Ti-am trimis un mesaj privat. Daca nu te intereseaza oferta facuta de mine,te rog sa-mi dai un mesaj privat sa ma orientez spre altceva. Merci.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus