ÎNCHIS Vand lemn DHS PG7 + fete (dhs si tibhar) si materiale Andro

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

valentinm

senior
Vand paleta
Lemn DHS PG7 , maner drept, 85,5 g. Fara lovituri, jucat putin, lacuit cu un strat de Joola Varnish, 105 Ron- VANDUT
Fata rosie Tibhar Aurus, max, in stare f buna, 70 ron VANDUTA
Fata neagra DHS, Hurricane 3 Neo, tunata, lovita la varf, 25 ron
Daca se cumpara toata paleta, fata neagra e bonus, nu se plateste.

Ultima editare:
Este un lemn care se aseamana cu TBS si Yasaka Ma Lin extra ofensiv,numai ca are nevoie de fete care sa-l puna in valoare.Eu folosesc Tg 2 skyline pe fh(varianta comerciala) care nu scoate tot ce ar putea lemnul si pe bh Neo Huricane 2 (tot o fata sub potentialul lemnului).Poate inca nu m-am obisnuit cu setup-ul paletei,dar trebuie lucrat mult ca sa "intelegi" acest lemn.Ma mir ca vinzi lemnul(vad si o urma de ...''Razbunare" pe fata de fh,sau ma insel ?).Depinde ce asteptai de la paleta,depinde de ce stil de joc ai,dar e clar ca ceva nu s-a potrivit...,nu ai avut rabdare suficienta..., sau cine stie...
Eu o sa pun tenergy 05 pe bh si un tg 3 skyline(sper varianta national),dar nu inca..., trebuie sa-l mai "ascult",sa-l "fac" prietenul meu...Al meu are 91 de grame...,dar inca nu are stapinul care sa-i puna in valoare "salbaticia"...
La pretul asta merita cu varf si indesat luat si pus in valoare...si are un "sunet"divin...("tot tiganul isi lauda ..."calul'!)

Fata neagra nu a fost lovita pe lemnul asta. Am zis ca lemnul e intact.
---------- Post added 06.02.2012 at 18:04 ----------
Valabil.

Buna ziua. Am transferat banii pt fata rosie in contul indicat. Cand incerc sa trimit adresa primesc mesajul "valentinm a depașit limita de stocare a mesajelor private și nu mai poate accepta alte mesaje pâna elibereaza din spațiu" :).

Vand materiale Andro (lemn+fete)

Vand materiale Andro (lemn+fete)

Vand lemn si fete Andro (e paleta unui prieten).
Lemnul e Andro Christian Suss, off, flared, Hinoki la suprafata, mici atingeri pe cant.Am jucat cu lemnul, am lipit pe el DHS H3 i Nianmor, merge excelent. 100 lei

Fete Andro Plasma
Taiate pe lemnul amintit, jucate ceva vreme, oxidate, dar agata bine mingea. Nu am jucat cu ele asa ca nu pot da multe detalii.
50 lei/bucata
+ transport
nu trimit cu ramburs
daca se ia tot pachetul 10% reducere

CE DIM AU FETELE ANDRO ? va rog sa le masurati nu toata lumea stie ce dim are acest lemn eu din cate stiu sunt lemne cu dim mai mici decat maj lemnelor

O sa golesc casuta ca sa pot primi MP.
Alehandro, o sa le masor. Daca vii la Cj in 17 martie le poti vedea.
---------- Post added 04.03.2012 at 15:29 ----------
Am trimis mesaj lui Iulian ma, pt ca a fost primul si in functie de raspunsul lui il contactez si pe MaLong.

ok sper sa ajung teoretic trebuie sa fiu plecat in acea perioada in germania dar nu se stiu inca sigur ! oricum posteaza dim ca ma intereseaza cea rosie multumesc!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus