Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Asa este, modelele acestea nu se mai fabrica de ceva vreme, dar fac toti banii!!! Joc cu asa ceva si stiu ce spun!!!
Daca tot faceti aprecieri, poate ne spuneti si noua de unde se poate cumpara un Kreanga Carbon nou?
Partea lucioasa, "folia", erau date jos de pe lemnele lui Claudiu. Nu stiu cum este acesta, dar, parerea mea, la un produs care nu se mai fabrica, pretul il stabileste piata. Deci nu cred ca ar trebui acuzat pentru pretul cerut. La urma urmei, e un anunt de vanzare pus corect. Daca-si va gasi cumparator sau nu, ramane de vazut...
Aveti dreptate. Cunosc persoane, care au platit aprox 1000 ron (250 euro) pentru un Kreanga Carbon, in cutie......Daca esti interesat poti gasi Kreanga Carbon la un pret ametitor, dar e garantat nou.
Era o replica la postul anterior.Nu stiu daca la noi in tara sunt, dar in alte tari sunt colectionari de lemne de tenis de masă(unii dintre ei nici macar nu joaca tenis de masă). Asa cum fac si filatelistii, colectionarii de lemne de tenis fac schimburi ori vand "piesele" la preturi foarte piperate. Cu cat sunt mai vechi si mai de referinta cu atat cer mai mult. Acele lemne nu sunt jucate deloc, orice defect le scade pretul drastic. Daca esti interesat poti gasi Kreanga Carbon la un pret ametitor, dar e garantat nou.