ÎNCHIS Vand lemn LIU SHIWEN- varianta mai noua, Stiga clipper CR, Donic Baracuda

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vand lemn Timo Boll SPIRIT ,maner ST,87-88 gr. aproape nou, jucat ~2 ,3 saptamani stare f. buna ,nelovit, 650.0 roni., si un Spirit vechi, serie K, 88 GR. a fost reparat pe margine,are un simt foarte bun, pret=550.0. tel.0741028063.

typewriter font copy paste

buna ziua . o intrebare .. mi se pare mie sau pe forehand partea stanga nu este simetrica cu dreapta stiu sigur ca aveti raspunsul doar ce ati avut in fata cele doua lemne comparatia putea fi foarte usor facuta . poate gresesc eu ?

TIMO BOLL SPIRIT serie K, lemnul a fost reparat pe margine si usor luat cam 2 mm in partea stinga .Are un simt f.bun .Pret=550.0 .Tel.0741028063.

VAND paleta Timmo boll Spirit cu fete Tenergy 05 rosu si Dignics05 negru =720.0roni, fetele uzura ~~~~25 %

ARE 92 grame, DA anuntul este valabil. Ptr. ALTE detalii va rog sunati pe LIVIU ---0740092925 , EL ESTE PROPRIETARUL.

Am un Liu Shiwen zlf jucat foarte putin in cutia originala in stare foarte buna. Daca te intereseaza discutam la nr. tel 0745530582. Poze trimit pe wapp. Acum am vazut anuntul asa ca daca l-ai cumparat deja scuze.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus