ÎNCHIS Vand lemn nou Butterfly Michael Maze OFF (ALC)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

husarul

senior
Scor reacție
269
Vârstă
47
Locație
Suceava
Vand lemn Butterfly Michael Maze ALC, practic nou, nu a fost jucat deloc dar am lipit pe el doua fete pe care le-am vandut ulterior. Lemnul are 86 grame si este la cutie. Pret 500 ron.

Vandut.

Ultima editare:
Fetele sunt noi, nu stiu ce poze sa pun, buretele e nou, topsheetul e nou, taiate perfect pe marime standard.

Vand doua fete Tenergy 05fx, grosime 1.9, ca noi, taiate pe un lemn Nittaku Acoustic Carbon, nejucate, buretele fara lipici si neafectat absolut deloc, fetele sunt fara niciun fel de uzura doar ca sunt taiate. O sa revin maine si cu poze. Le-am cumparat de la BTy Romania in urma cu vreo 2 luni si au fost pe un lemn de rezerva cu care nu am jucat si pe care l-am dat.

200 ron bucata.

tel O741.272O94

Puteți sa puneți și poze mai ales ca a-ti promis:confused:
Stimă

Imi cer scuze, am uitat ca am scris ca revin cu poze. Insa nu sunt primele materiale vandute pe forum, nu cred ca se poate plange cineva ca am vandut ceva care arata diferit de cum am zis, dimpotriva.

Am adaugat cateva poze cu fetele (topsheetul). Nu am facute cu buretele si acum e noaptea si nu ar iesi ok. Buretele insa este intact.

Puteți sa puneți și poze mai ales ca a-ti promis:confused:
Stimă

Nu pentru mine că eu stiu ca vindeți produse bune ci pentru alții care sunt începători pe forum si nu vă cunosc.

Valabil lemnul Michael Maze.

- - - Actualizat - - -

... din prima postare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus