ÎNCHIS Vand lemn si fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

lucian dumi

active member
junior
Scor reacție
0
Vârstă
47
Locație
București
Vand lemn XIOM JAZZ de 82 gr incercat de cateva ori. Lemnul este impecabil, fara lovituri.

PRET: 150 LEI Ultima oferta 130 lei fara transport inclus VANDUT

Fata DHS Skiline Neo TG III de 2.2 si 38 duritate burete, dimensiuni 149/156. Fata este jucata cca 15 ore, taiata pe un Stiga Cliper. In poza apare lipita pe un Primorac Carbon Off+, in permanenta fiind protejata cu folie speciala.

PRET: 70 LEI - PRET NOU 50 LEI - VANDUT

Fata XIOM OMEGA II European 2.0, jucata ceva mai mult (nu stiu exact cat, caci o am de la un prieten). Are o ciupitura pe latura stanga, care nu afecteaza jocul. Dimensiuni 149/155, dezlipita, dar la lipire, cand se uniformizeza, se mai intinde.

PRET: 30 LEI - PRET NOU 25 LEI VANDUT

Ultima editare:
Suport eu costul transportului. Predare personala in București.
Lucian 0722.506.820 sau MP.

m-ar interesa lemnul......faci schimb cu paleta friendship in stare perfecta...lemn bomb,fete faster esn si fx supersoft...daca da...negociem...

Salut bubu ruz. Din pacate nu ma intereseaza schimbul. Il vand caci am altceva in plan sa achizitionez. Multumesc oricum de oferta. Daca totusi te intereseaza, ne auzim.

ma intereseaza DHS Skiline Neo TG III....mai e valabil?

fotografiile sunt cam vechi, cred...daca faci mai multe si le postezi..mai vb...senkiu

Salut Andrei. Lemnul Xiom Jazz si fata XIOM OMEGA II European 2.0 nu au mai fost folosite de cand le-am pus la vanzare. Daca observi la mine in semnatura joc cu altceva. Deci produsele arata exact ca in poze. Lemnul este impecabil, fara nicio zgarietura.

pt lemn xiom jazz

pt lemn xiom jazz

Salut.M-ar interesa lemnul xiom jazz.0742 878 196 sau vitanu2006(at)yahoo.com stima

lemnul a ajuns.....arata impecabil........multumesc mult si scuze pt neincredere.....o zi buna

Salut Andrei si Alberto. Ma bucur ca produsele mele au ajuns intregi (mai ales lemnul) si repede catre voi si sper sa le folositi cu placere. Eu intotdeauna caut sa dau cat mai multe detalii despre produsele mele si cat mai exacte, astfel incat toti sa fim multumiti. Va salut si numai bine. Succes la masa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus