ÎNCHIS Vand lemn xiom zetro quad

Status
Not open for further replies.
da mai e valabil lemnul - 250 ron - poze cu lemnul ai pe prima pagina ( are fete lipite pe el dar dupa cum am precizat nu e zgariat sau lovit )
reducere la paleta Tibhar Samsonov Alpha + fețe Tibhar Rapid - 180 RON

0742624355
Paleta Tibhar nu mai este disponibila.
Lemnul XIOM Zetro Quad este inca disponibil la 250 RON in stare perfecta !
Adaug la vanzare un lemn Butterfly Gruba Carbon All+ , probat 1 data, ca nou, maner fl. E un lemn cu un control exceptional si sta f bine in mana. Un feeling super la jocul de langa masa, dar si de la distanta e ok ( eu l-am probat cu tenergy 05).
Pret 150 RON
- - - Actualizat - - -
La achizitionarea lemnului Bty Gruba Carbon ofer cadou o fața Stiga Calibra LT in stare buna

Salut Alex! Ma intereseaza pe mine lemnul Gruba Carbon! Trimite-mi o poza pe adresa de mail te rog ! Mersi

salut mihai...din pacate lemnul gruba carbon l-am dat !
Adaug la vanzare un setup format din Lemn Butterfly Korbel Sk7 off + fața tenergy 05 + fața tibhar evolution mxp .
Paleta a fost jucata in jur de 6-7 ore. In stare perfectam ca si noua. Este o combinatie perfecta pt cei care prefera un joc ofensiv dar si cu f mult control in acelasi timp. Paleta are un feeling deosebit, lemnul fiind unul din cele mai bune lemne de la butterfly ( parerea mea ). Pt poze astept adresa de mail. Nr de tel : 0742624355
Pret 500 ron

Paleta Sk7 Korbell retrasa de la vanzare.
Ramane la vanzare un singur lemn Xiom Zetro Quad in stare perfecta - 250 ron

VALABIL

Lemn Xiom Zetro Quad in stare perfecta maner fl - 230 ron

Adaug la vanzare un lemn Bty Sk7 Korbel ( jucat 2 saptamani, stare impecabila, maner fl, 93 de gr ) un lemn care sare tare dar cu un feeling si control exceptional - 230 ron

nr de contact - 0742624355

Salut ai fi interesat de un schimb cu un stiga legend optimum carbo FL

Status
Not open for further replies.
Back