ÎNCHIS Vand lemn Yasaka extra off

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Reformulez : vreți sa vindeți lemnul sau va g?ndiți sa ne taxați ca citim acest subiect ...
Am și eu un prieten care cerea 4000 euro pe un TRABANT. .
Dar de fapt nu vroia s-a vândă era prea legat de el (carton).

Pai stiti care e de fapt problema...lemnul sare atat de bine incat daca ar fi sa-l dau pretul ar fi prea mare...si sigur apar unii pe aici sa zica " e 180 de lei nou ..cum de il vand eu asa scump, ca pacalesc lumea etc " ...asa ca , ca sa evit astfel de situatii ...nu-l mai vand ...

Sa stiti ca exista trabanturi f scumpe ..peste 5000 de euro ..;)

Pe ala cu 4000 euro il vreau eu ,dar numai daca are 7 straturi de carton.:D

P.S.Misto discutii ,pot sa dorm si eu linistit.
EMI

Dl. Alex și eu va rog sa închideți subiectul și cine vrea un lemn unicat cu siguranță o sa va contacteze prin PM.
Și pe mine mă deranjează updatari zilnice pe acest subiect.
Plus ca omul își ia acest super selecționat lemn și ?i place dar îl rupe , ce face după aia ia din magazin sau o sa cereți Dvs. 100 euro la a 2 -a selecție?

Ultima editare:
Foarte misto.exista o vorba "nu e prost cine cere.prost e cine dă.am cerut poze cu lemnul,nu mia placut am inchis subiectul.orgoliile ar trebui descarcate la masa de tenis nu aici.pe acest forum ar trebui sa schimbam informatii despre lemne si fete.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Dl. Alex și eu va rog sa închideți subiectul și cine vrea un lemn unicat cu siguranță o sa va contacteze prin PM.
Și pe mine mă deranjează updatari zilnice pe acest subiect.
Plus ca omul își ia acest super selecționat lemn și ?i place dar îl rupe , ce face după aia ia din magazin sau cereți 200 euro?? Ca e a 2 selecție?

Domnule D D ( Dumitru Dragomir ? ) imi pare sincer nespus de rau ca va deranjeaza atat de rau updatarile zilnice pe acest subiect....intr-adevar e f deranjant....daca va deranjeaza niste posturi scrise pe un forum...nu as vrea sa va intalnesc fata in fata...

Dar uitati Domnule D D...pt dvs dau lemnul acesta daca imi dati la schimb acel trabant de 4000 de euro !

Domnule D D ( Dumitru Dragomir ? ) imi pare sincer nespus de rau ca va deranjeaza atat de rau updatarile zilnice pe acest subiect....intr-adevar e f deranjant....daca va deranjeaza niste posturi scrise pe un forum...nu as vrea sa va intalnesc fata in fata...

Dar uitati Domnule D D...pt dvs dau lemnul acesta daca imi dati la schimb acel trabant de 4000 de euro !
?mi pare rău să vă spun dar acel TRABANT a ajuns la Re mat pentru un cupon. Dar vestea buna e ca orientul meu si-a cumpărat o Dacie după ce a mai pus ceva bănuți .
Succes la vânzare!
Sper sa vindeți cât mai repede și sa închideți subiectul...

Oameni buni ce sunteti... dati-o naibi de treaba! Mai lasati si unu' si altu' si nu va mai tot sicanati ...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus