ÎNCHIS Vand Lemn Yasaka Ma Lin extra offensive + fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alex.C

senior
Scor reacție
55
Vârstă
40
Locație
București
Este paleta mea personala cu care joc de mult timp. Lemnul este Yasaka Ma lin extra offensive ( este un lemn ales din mai multe cu un control ff bun si un feeling f placut) + fata fh t05 + fața bh victas 01 limber. Fetele sunt jucate! Pret 450 ron !

Alex ia mai banii de la mine,gandestete ca il pun la muzeu si o sa scriu ca a jucat cu el singurul produs Amatur din divizia A.
Noi suntem batrani ,mai ales eu,dar copii din ziua de azi,se vor uita cu invidie,la lemnul cu care a jucat dl Alex Ciobanu(ti....)

Pretul paletei s-a modificat - 550 RON - Am pus pe lemn 2 fețe victas 01 pe fh si victas 01 limber pe bh, ambele de 2.0, ambele boosterite la greu. Fetele sunt jucate f putin arata ff bine. Nu vand separat! Este un setup excelent pt cei care prefera un joc agresiv bazat pe topspin si mult efect!

Vand Setup format din lemn Tibhar Samsonov Alpha ( lemn de control cu un feeling deosebit) + fete victas 01 si victas 01 limber in stare f buna la pretul de 300 ron. Sau pot sa pun aceleasi fețe pe un lemn Ma lin extra offensive si pretul creste la 400 ron.!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus