ÎNCHIS Vand lemne butterfly & xiom

• Autor subiect Autor subiect ion
  • Dată creare Dată creare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ion

New Member
junior
Scor reacție
0
Vârstă
45
Locație
bucuresti
XIOM OFFENSIVE - 120 RON
BUTTERFLY ISHLION - 350 RON
BUTTERFLY INNERFORCE ZLF - 400 RON
BUTTERFLY SCHLAGER CARBON 2 BUCATI - 350 RON
XIOM STRATO - 250 RON
XIOM ZETRO QUAD - 300 RON(MANER MODIFICAT)

NR TELEFON : 0744649745

Salut Ion. Spune-mi te rog, daca se poate incerca lemnul Xiom Ofensive s undeva la vreo sala unde mergi tu. Doar sa lipesc fetele mele pe el, si sa joc cateva mingii cat sa-mi fac o parere. Sau daca se poate sa ne intalnim si sa mi-l lasi sa-l incerc si eu. Iti las la schimb pentru siguranta ta un lemn (Primorac carbon, Timo Boll Spirit - ambele modele vechi cu emblema metalica ) sau orice altceva consideri tu. Daca vrei imi poti lasa numarul tau de telefon prin mesaj sau putem stabili aici pe forum in acest topic.
Indiferent de hotarare, da-mi un raspuns te rog. Numai bine si multumesc anticipat. Lucian Dumitrache

Lucian e serios...mi-a lasat mie un lemn doua saptamani sa-l incerc
Salut Ion. Spune-mi te rog, daca se poate incerca lemnul Xiom Ofensive s undeva la vreo sala unde mergi tu. Doar sa lipesc fetele mele pe el, si sa joc cateva mingii cat sa-mi fac o parere. Sau daca se poate sa ne intalnim si sa mi-l lasi sa-l incerc si eu. Iti las la schimb pentru siguranta ta un lemn (Primorac carbon, Timo Boll Spirit - ambele modele vechi cu emblema metalica ) sau orice altceva consideri tu. Daca vrei imi poti lasa numarul tau de telefon prin mesaj sau putem stabili aici pe forum in acest topic.
Indiferent de hotarare, da-mi un raspuns te rog. Numai bine si multumesc anticipat. Lucian Dumitrache

Salut George si multumesc de aprecieri. Astept oricum un raspuns de la Ion.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus