VANDUT: Pentru Xi Enting gasiti anuntul aici:
tenisdemasa.ro
Lemnul e excelent pentru cei ce pun accent pe atac. Are un control cum rar gasesti la lemnele pe baza de carbon.
Aprecieri (de la 13 utilizatori) se gasesc aici:
www.tabletennisdb.com
Andro Temper Tech All+
E unul dintre lemnele cu cel mai bun control de pe piata. Singurul motiv pentru care l-am scos la vanzare e ca arunca o idee cam tare pentru iarba. Ierbarilor le recomand sa caute altceva.
www.tabletennisdb.com
L-am folosit cam 8 luni dar e in stare foarte buna (cateva mici ciupituri pe cant).
Pret nou: 185 lei (cu transport)
Pretul meu: 110 lei + transport (prin posta romana sau Fan Courier)
Trimit poze pe mail la cerere.
ÎNCHIS - Vand lemn Michael Maze Off FL
Retrag Maze de la vanzare. Maze Off FL in stare foarte buna, fluture argintiu, maner putin slefuit la capat, doua mici urme pe margine, 92,7 g - 300 lei + transport Daca se varsa banii in cont, includ transportul cu Posta Romana in tara. Predare personala in București. Telefon...
Aprecieri (de la 13 utilizatori) se gasesc aici:

Xi Enting Shark 686
Xi Enting Shark 686 table tennis blade reviews and ratings on Revspin.net.

E unul dintre lemnele cu cel mai bun control de pe piata. Singurul motiv pentru care l-am scos la vanzare e ca arunca o idee cam tare pentru iarba. Ierbarilor le recomand sa caute altceva.

Blades by Highest Control Rating
Blades by Highest Control Rating View users' ratings and reviews of table tennis equipment to compare products and find the right rubber, blade or racket to fit your playing style. Buy ping pong rackets and paddles online. Add your own rating! This website is driven by the ping pong community...

Pret nou: 185 lei (cu transport)
Pretul meu: 110 lei + transport (prin posta romana sau Fan Courier)
Trimit poze pe mail la cerere.
Ultima editare: