ÎNCHIS VAND LEMNE NITTAKU, ADIDAS, Fata XIOM , Tricou Butterfly NOU !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

AlexU

junior
Scor reacție
9
Vârstă
36
Locație
Rădăuți
Bine v-am gasit !
In primul rand vreau sa mentionez ca preturile sunt usor negociabile la anumite produse !
Pentru orice alte informatii va stau la dispozitie telefonic sau prin mail :
e-mail : alexandru_ungurean(at)yahoo.com
tel. : 0743 733 486
Daca se cumpara un lemn si 2 fete transportul este GRATUIT PRIN CURIERAT RAPID !!
- Lemn Nittaku Septear ST jucat in jur de 2 luni in stare impecabila cu exceptia a catorva mici lovituri care nu afecteaza jocul (defectele se vad in poze ) - 160 RON CU TRANSPORT

- Lemn Adidas C100 OFF ST incercat o singura data (practic e nou) - 160 RON CU TRANSPORT + OVERGRIP BTY CADOU

- Tricou NOU Butterfly Feru marimea M (tricoul a fost achizitionat de la turneul din data de 09.06.2012 de la Bistrița )! Marimea M de la Butterfly nu corespunde cu marimea M de la un tricou normal in consecinta tricoul imi este mic ! - 120 RON CU TRANSPORT INCLUS !

Ultima editare:
Salut. Ce greutate are lemnul Kong Linghui ST si de cand il ai. Este nou sau vechi (cu tablita neagra). Multumesc astept un mesaj pe privat sau ai in post.

Salut. Ce greutate are lemnul Kong Linghui ST si de cand il ai. Este nou sau vechi (cu tablita neagra). Multumesc astept un mesaj pe privat sau ai in post.
Salutare .
Lemnul este cu fluture gri . Din pacate nu iti pot spune greutatea deoarece nu am cu ce sa il cantaresc !

Ultima editare:
Doresc sa achizitionez xiom vega elite.Va dau 75Ron.Astept raspuns pe m.p.sau tel 0756258169.SARBATORI FERICITE.

Momentan fata xiom vega elite este rezervata ! In caz ca nu se vinde pana luni o sa il rog pe Pilu sa va dea un telefon ! :)
---------- Post added 13.04.2012 at 18:59 ----------
Accept schimburi cu nittaku violin !

Am primit lemnul si sunt foarte multumit . Recomand acest vanzator pentru seriozitate.

cu respect;tricoul si sortul,pt ficiorul meu.ofer-80 ron.
nu va suparati.atit pot oferi.el doreste,eu n am b....

cu respect;tricoul si sortul,pt ficiorul meu.ofer-80 ron.
nu va suparati.atit pot oferi.el doreste,eu n am b....
100 RON si produsele sunt ale dvs. ! Doar tricoul a costat 120 RON ! Daca sunteti de acord cu pretul de 100 ron imi lasati o adresa printr-un mesaj privat si va trimit coletul prin posta !

as vrea ticou + sort + geanta la scimb cu 2 fete second yasaka antipower si 1 fata yasaka rakza 7. daca da 0740812121

Am primit fata.Multumesc.Arata foarte bine.Recomand acest vanzator pentru promptitudine si seriozitate.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus