ÎNCHIS Vând lemne: Primorac old tag (84,90 Gr),Joola Emotion (86Gr)...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Recomand pentru rapiditate, buna comunicare si onestitate. Multumesc !

Pentru corectitudinea informațiilor din post și pentru ca fiecare să știe cu adevărat ce cumpără, precizez următoarele:
- fețele Joola Rhyzm P AU FOST JUCATE POATE 4 ANTRENAMENTE DE CĂTRE CEL CARE LE VINDE, ?NSĂ EU, CARE I- LE-AM VândUT, pot spune că au fost jucate de fiica mea VREO 8 LUNI, cu cel puțin trei antrenamente pe săptăm?nă (pot proba cu poze);
- fețele au fost vândute lipite pe lemnul Joola R E, ce a fost scos la vânzare în acest post, la prețul total de 350 lei(după ce am mai lăsat la preț, urmare faptului că DL în speță dorea lemnul și fețele pentru un copil).
Pe site încă există anunțul meu de vânzare, creat la data de 06.07.2015, având titlul de : "Vând Lemn Joola Rossi Emotion cu fețe Joola Rhyzm - P MAX. Preț 400 lei".
Cu respect!

Ultima editare:
Pentru corectitudinea informațiilor din post și pentru ca fiecare să știe cu adevărat ce cumpără, precizez următoarele:
- fețele Joola Rhyzm P AU FOST JUCATE POATE 4 ANTRENAMENTE DE CĂTRE CEL CARE LE VINDE, ?NSĂ EU, CARE I- LE-AM VândUT, pot spune că au fost jucate de fiica mea VREO 8 LUNI, cu cel puțin trei antrenamente pe săptăm?nă (pot proba cu poze);
- fețele au fost vândute lipite pe lemnul Joola R E, ce a fost scos la vânzare în acest post, la prețul total de 350 lei(după ce am mai lăsat la preț, urmare faptului că DL în speță dorea lemnul și fețele pentru un copil).
Pe site încă există anunțul meu de vânzare, creat la data de 06.07.2015, având titlul de : "Vând Lemn Joola Rossi Emotion cu fețe Joola Rhyzm - P MAX. Preț 400 lei".
Cu respect!

Detalii care nu contează ;)) glumesc !!! Bine ca ați menționat ,sa știe lumea ce cumpara cu adevărat !!! Stima !!

Rautatea si invidia nu dispare ,NICIODATA!!!1. Copilul si acuma joaca cu acele fete dar pe alt lemn ,fara carbon! 2. In post este vorba despre alte fete! 3.Referitor la (Mihai BT.- Detalii care nu contează glumesc !!! Bine ca ați menționat ,sa știe lumea ce cumpara cu adevărat !!! Stima )!!-ESTI CU MUSCA PE CACILA SI VREI SA PARI OMUL CARE DE FAPT NU ESTI(CU TERGIVERSARILE SI IRONIILE TALE)!!! MIMUSREM,LEO 33... STIU DESPRE CE VORBESC...PUNCT!!!

Dl Rozenfeld.IT , doar am apreciat ce a mentionat Dl Peg 307, care sustine ca fetele respective pe care le vindeti dvs sunt cumparate de la dumnealuii si au fost jucate 8luni (sustine ca poate dovedi ca sunt aceleasi fete care le-a vandut dansul ), nu e nici-o rautate !!! stima ,mai astept un "no Like" !!!

"Pentru că o poză face cât o mie de cuvinte", comparați fotografiile paletei pe care i-am vândut-o d-lui din acest post, cu fotografiile fețelor postate de d-lui spre vânzare, spre a stabili cine spune adevărul. FAȚA ROȘIE ARE UN PUNCT NEGRU ?NTRE CELE DOUĂ LITERE O ALE INSCRIPȚIEI JOOLA. (am marcat jumătatea feței pentru a o lipi simetric pe lemn). De asemenea din compararea marginilor celor două fețe se vede ?N MOD CLAR CĂ SUNT ACELEAȘI. Apropos, în acest post nu este vorba de "răutate și invidie" ci de ONESTITATE, CINSTE ȘI CORECTITUDINE față de NOI toți cei care iubim tenisul de masă și ne respectăm colegii. Cu respect!

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus