Ca un principiu general, de regula materialele de tenis de masă se vand pe site-uri/ formuri de specialitate. Ce se vinde pe ebay sau pe alte site-uri, de regula (poate nu intotdeauna), sunt materiale contrafacute, si ma refer aici in special la materiale scumpe de la Butterfley, Stiga, DHS. Asta e un lucru care unii l-au invatat pe propria lor piele (adica buzunar) iar altii ca mine, doar fiind aproape sa se friga cu clone de pe astfel de site-uri (eram aproape sa iau tzeapa crunta cu un Timo Boll ALC si cu un DHS Hurricane King III noroc ca am cerut multe poze detaliate si m-am consultat cu cativa cunoscatori in domeniu). De atunci cumpar numai de la distribuitori sau de la persoane de incredere. Asta e. Cred ca nimeni nu se indoieste de buna credinta a vanzatorului dar tzeapa si-a cam luat-o de acum, dupa ce a cumparat astfel de materiale scumpe dar contrafacute, pe care are mici sanse sa le vanda aici pe forum. Poate s-ar vinde pana la urma tot pe ebay sau pe alte site-uri asemenea, desi asta ar insemna sa "transmita" tzeapa mai departe catre alti necunocastori.
Oricum invatam cat traim. Stima tuturor!