ÎNCHIS Vand lemne...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

danmihai

Active Member
senior
Scor reacție
27
Vârstă
56
Locație
Romania
Retrase de la vanzare :)

Ultima editare:
Update post ! :)

---------- Post added 05.02.2017 at 11:52 ----------

Schlager Carbon REZERVAT !!

---------- Post added 05.02.2017 at 16:02 ----------

Spirit RETINUT !!

Adaugat Bty Joo Sae Hyuk...valabil primul post ! Multumesc.

Preturi foarte bune si marfa exceptionala!Recomand cu caldura si incredere sa cumparati de la dansul!

Sus cu licitatia ! Multumesc !

---------- Post added 28.02.2017 at 08:36 ----------

Primul post VALABIL !!

Valabil si caut sa cumpar Joola Rossi Emotion, ideal maner drept/conic...cu cat mai vechi, cu atat mai bine ! Mersi !!

Mai esti interesat de lemnul Joola Rossi Emotion ?

Asa informativ:
un upgrade la JRE este Joola Aruna Off, diferenta este ca i.au schimbat miezul, in loc de ayous, Aruna are kiri...Quadri Aruna a jucat numai cu JRE pana sa.i faca lemn special************************:eek:
http://en.shop.joola.de/holzer/speed-fast/joola-aruna-off-12414.html
JRE modelul vechi cu nituri metalice in coada manerului e mai greu de gasit...
Cu stima,
Popescu

Varful de gama al lemnelor Joola, este dupa parerea mea Joola TPE Fight, bazat pe aceeasi structura ca si JRE, dar carbonul a fost inlocuit cu kevlar ( o specie de aramid carbon ceva).

Ultima editare:
Eu joc acum cu un Aruna Off si sunt incantat de controlul lemnului.In functie de fete , poti aborda un joc combinat de la Allround pana la offensiv

O parere, un cunoscut de-al meu, jucator valoros, la nivel de Elite, dupa 5-6 luni de chin o renuntat la Joola Rossi Emotion, e un lemn super rapid si dur, aproape deloc flexibil, greu de controlat. Ca alternativa, si-a luat un Donic Li Ping, la care a si ramas,dupa mai bine de un an.

bafta in alegere****

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus