ÎNCHIS Vand mai multe lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ticu sorin

senior
Scor reacție
9
Vârstă
52
Locație
Lugojel, Timis, Romania, Romania
Zhang Jike ZLC,maner ST,86g,in stare impecabila .incercat cateva ore.Pret 850 lei
Timo Boll ALC,maner FL,86g,in stare impecabila,incercat cateva ore.Pret 450 lei.
Si unButterfly Jonyer hinoki cu maner Fl SI FLUTURE NEGRU METALIC dar putin modificat cu fete DHS,pret 250 lei.
DHS Hurricane King,maner FL,89g,lemnul este probat 1 ora,este c-a nou,pret 280 lei
tel.0723566984

Ultima editare:
Daca se poate sa puneti niste poze cu DHS Hurricane King si daca pretul sau este negociabil , da sau nu ? Ofer pana in 250 lei ! Multumesc !

Daca se poate sa puneti niste poze cu DHS Hurricane King si daca pretul sau este negociabil , da sau nu ? Ofer pana in 250 lei ! Multumesc !
Merci de oferta dar nu este discutabil pretu-l.Nu am pus poze pe motivul ca totul este c-a si nou.
Tin sa anunt ca nu se accepta schimburii.
- - - Actualizat - - -
Butterfly Jonyer hinoki.retinut
- - - Actualizat - - -
Zhang Jike ZLC-VANDUT
Se mai adauga urmatoarele lemne:
Buttefli Primorac Carbon ,maner AN,89g in stare perfecta,ne lovit,aschiat,sau alte defecte
pret300 lei
Yasaka Extra Ofensive,maner FL,85g,lemnul este nou.
pret 130 lei
Stiga Ofensive CR,WRB,82g,maner ST,lemnul este numai probat ,c-a si nou.
pret 100 lei.
- - - Actualizat - - -
Merci de oferta dar nu este discutabil pretu-l.Nu am pus poze pe motivul ca totul este c-a si nou.
Tin sa anunt ca nu se accepta schimburii.
- - - Actualizat - - -
Butterfly Jonyer hinoki.retinut
- - - Actualizat - - -
Zhang Jike ZLC-VANDUT
Se mai adauga urmatoarele lemne:
Buttefli Primorac Carbon ,maner AN,89g in stare perfecta,ne lovit,aschiat,sau alte defecte
pret300 lei
Yasaka Extra Ofensive,maner FL,85g,lemnul este nou.
pret 130 lei
Stiga Ofensive CR,WRB,82g,maner ST,lemnul este numai probat ,c-a si nou.
pret 100 lei.
Valabil

Stiga Ofensive CR,WRB-vandut
- - - Actualizat - - -
Au mai ramas
Butterfly Primorac Carbon ,maner AN,89g in stare perfecta,ne lovit,aschiat,sau alte defecte
pret300 lei
Yasaka Extra Ofensive,maner FL,85g,lemnul este nou pret 130 lei.
Timo Boll ALC,maner FL,86g,in stare impecabila,incercat cateva ore.Pret 450 lei
Butterfly Inerforce ZLF,maner ST,85g, stare perfecta,ne lovit sau alte defecte ,pret 450 lei
DHS Hurricane King,maner FL,89g,lemnul este probat 1 ora,este c-a nou,pret 280 lei
tel.0723566984

Ultima editare:
Butterfly Inerforce ZLF,maner ST,85g, stare perfecta,ne lovit sau alte defecte -RDUS 400 lei
- - - Actualizat - - -
[ATTACH
Show Recent Messages (F3)
Rise of Mythos is an addictive Strategy and MMORPG game! Group up with your friends or battle against other players. Click to play.=CONFIG]6209[/ATTACH]

rog administrator sa scoata postu meu si pozele cu fata lui ticu, omu nu stie sa lucreze pe computer prea bine si a facut o greseala... ps: cand mai face poze sa ia chilotii de pe jos :))))))))))))))

Butterfly Inerforce ZLF,maner ST,85g, stare perfecta,ne lovit sau alte defecte -RDUS 400 lei
- - - Actualizat - - -
[ATTACH
Show Recent Messages (F3)
Rise of Mythos is an addictive Strategy and MMORPG game! Group up with your friends or battle against other players. Click to play.=CONFIG]6209[/ATTACH]
Eu am crezut initial ca e poza de la ZLF ca eram curios si eu sa vad lemnul :confused:

Lemnul este impecabil,adica toate lemnele.Mai sunt valabile pana in 4 ianuarie dupa aceia se retrag toate de la vanzare,vor pleca toate de unde au venit.Danemarka.Cine a cumparat de la mine poate,comfirma calitate materialelor.
- - - Actualizat - - -
Timo Boll ALC-VANDUT

Reducere de preturii.
Butterfly Primorac Carbon ,maner AN,89g-270 lei
Butterfly Inerforce ZLF,maner ST,85g-360 lei
DHS Hurricane King,maner FL,89g-240 lei
Yasaka Extra Ofensive,maner FL,85g-120 lei
Este ultima strigare,pana sambata seara,daca nu lemnele se retrag de la vanzare.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus