ÎNCHIS Vand materiale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
buna asta joo...stii ca ai facut off-topic nu?
eu nu inteleg de ce va luati de mine...am astept interesati si ofertanti..

ai uitat repede cand si tu ai facut off-topic ca sa te dai un judoka al preturilor corecte...dar fara sa te informezi ai dat cu bata-n balta...chiar,n-ai mai comentat nimic in topicul ala...niste colegi forumisti te-au rugat sa le gasesti si lor fete tenergy patrate la 120 lei...
http://tenisdemasa.ro/forum/showthr...lte-materiale-tenis-de-masa&p=96370#post96370

si apropo de off topicuri...putini de pe forum stiu cu ce lemn joaca timo boll,dar aproape toti stim ca tu ai jucat cu mazunov:mad:...astfel s-ar putea sa ai dreptate...180 de lei e un pret bun pt adidasii purtati de prietenul lui alecsutzu35...:p...sa dea domnu ca amicul tau sa-si vanda adidasii cu 180 lei si sa-si ia altii noi la acelasi pret;)

...si n-are nimeni nimic cu tine...si daca are,o cam meriti...totusi ai circumstante atenuante ca la 17 ani probabil toti ne dadeam mai interesanti decat eram...

hei vrei pe papuci ceva la schimb
---------- Post added 05.02.2012 at 21:18 ----------
cumpar eu papuci
---------- Post added 05.02.2012 at 21:19 ----------
vreau eu sa cumpar papuci repede cu 170 lei am doar dc vrei

Vand/Schimb Kreanga Aeros Off+

Vand/Schimb Kreanga Aeros Off+

Salutare colegi,

Vand sau schimb Kreanga Aeros Off+ jucat in jur de 1 luna. Are pe cant langa maner o lovitura minora care nu afecteaza deloc.
Schimb cu: Nittaku Septear, Bty Primorac Off+ (in aceeasi conditie)...accept si alte oferte de lemne dar sa fie FL si OFF+.
Pretul este de 190 RON...

O sa pun si poze mai pe seara sau maine...Cei interesati puteti sa postati

Multumesc!!
---------- Post added 21.02.2012 at 17:17 ----------
up...

adaug un tenergy 05 negru....70 lei...jucat 1 luna jumatate taiat mai micut...schimb cu orice tenergy rosu in aceeasi stare
Kreanga Aeros - 170 lei
poze o sa pun pana luni

Ultima editare:
ce dimensiuni are fata donic sonex jp gold? eventual poze daca se poate...

sonex-ul este rezervat pentru un schimb...daca vrei am tenergy-ul la 70 lei
---------- Post added 27.02.2012 at 21:57 ----------
Kreanga - rezervat
Sonex - rezervat
Tng 05 - 70 lei
---------- Post added 28.02.2012 at 22:44 ----------
Kreanga din nou la vanzare - 180 lei / schimb cu Septear
Tng 05 - 70 lei
Sonex - rezervat

Adaug paleta formata din: Lemn Donic blue enforce, fete: Yasaka pryde....
Paleta este a unui prieten care m-a rugat sa o pun pe forum la vanzare pentru el
Paleta este jucata, lemnul este lovit pe margini, fetele sunt ciupite pe margini dar agata foarte bine
Pretul este de 200 RON - pretul cu care m-a rugat sa o pun la vanzare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus