ÎNCHIS VAND multe fete jucate, pantofi ASICS, paleta Platinus OFF+

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

cristake

senior
Scor reacție
16
Vârstă
58
Locație
BUCURESTI
Scuze de greseala din titlu... PALATINUS Virtuoso OFF+ ( poate il reediteaza adminul )

Inainte ca sa insirui materialele fac cateva precizari ca sa nu existe nelamuriri si discutii in plus pe forum. Pentru orice alte intrebari cu privire la materialele de mai jos va stau la dispozitie pe forum si P.M. in limita timpului disponibil.

Good hunting !

- Fetele nu sunt curatate
- Pretul nu reflecta neaparat starea fetelor ci mai degraba pretul de achizitie initial. Fetele sunt jucate intre 2-4 luni si inca mai ai destula viata pentru o joaca intensa. Jucate cam 10 ore chiar si mai putin sunt: Tinarc, Sigma PRO/ EU si MX-P.
- Transportul este ales ca varianta ( Posta Romana , Curier rapid etc ) si suportat de cumparator cu exceptiile de mai jos ( asta in cazul in care nu ne vedem pe undeva pe la sala / concurs)

Vand sau schimb o fata rosie Tibhar MX-S DE 2.1-2.2mm la pret de 140 lei.
Schimbul se poate face cu orice fata neagra sigilata gen Donic M2, Tibhar FXP, ANDRO Powersponge ... ramane de discutat.

image upload

image hosting over 2mb

Pretul nu se negociaza.

Pantofi sport ASICS GEL Rocket - Pret - 130 Lei - jucati 2-3 luni apoi pusi inapoi in cutie si igienizati -
Masura 42.5 Europa / US - 9 . Antrenorul meu spunea mai in gluma mai in serios,
ca iti trebuie "papuci buni si-un lemn bun, picioare si-apoi dai drumu' la traba".

Cine s-a mai interesat de acest aspect si a cautat a ajuns la concluzia ca la nivel de tenis de masă
marcile cele mai cautate nu sunt Nike, Puma sau Adidas ( cu toate ca si ei au un model foarte bun ) ci Asics si Mizuno.

Imagini suplimentare pentru Asics. Cand i-am luat eu modelul se mai fabrica. Acum nu mai este pe piata.
http://megaleilao.wtennis.com.br/offer/details/170364

XIOM Sigma PRO - 2.0 mm - Dimens. 145 / 145 > 65 lei - stoc 1 fața

XIOM Vega Europa - 2.0 mm - Dimens. 150 / 151 > 45 lei / buc - stoc 1 fata

Rakza 9 - 2.0 mm - Dimens. 142 / 145 > 45 lei - stoc 1 fața

DHS Tinarc 3, 2.0 mm - Dimens. 150 / 154 > 65 lei - stoc 1 fața -

Tibhar Evolution FX-P 2.0 mm - Dimens. 150 / 151 > seria 2 - 148 / 140 si 153 / 148 > 35 lei / buc - VANDUTE - 6 fețe

Tibhar Evolution MX-P 2.0 mm - Dimens. 145 / 150 > 65 lei - stoc 1 fața - VANDUTA

XIOM Sigma Europa - 2.0 mm - Dimens. 146 / 151 > 65 lei - stoc 1 fața - VANDUTA

PALETA compusa din Lemn Palatinus Virtuoso OFF+ si fete Focus Snipe 3+ Cornilleau - PRET - 250 lei. - VANDUT .

_______________________________________________________________________________________

Enjoy the ride !
Cristake

Ultima editare:
Am eliberat casuta

Voi masura si cantari lemnul diseara, cu fetele pe el ( care sunt foarte usoare ), dar din cate imi aduc aminte este inspre limita inferioara si anume 86-87grame. Nu imi plac lemnele grele si nu am comandat sigur un lemn de 90grame.
Respect
Cristake

Eliberez casuta dar am primit o avalansa de emailuri ... activa comunitatea :cool: si care ziceam ca suntem in vacanta.

Las si nr de telefon, ca nu-i un secret, plus ca sunt forumisti care ma cunosc si au numarul deja.

0722 215 393 - Cristake

DACA nu raspund , chiar nu pot in acele momente, nu-s fitzos.

Cu multa placere dar dupa 15 septembrie pt ca sunt plecat din tara.

Sent from my iPad using Tapatalk

M-am intors acasa si sunt disponibil pentru livrari.
Tin arc disponibil ... astept raspuns adresa ....si curier sau posta sau sala tenis prin București
Sa auzim numai de bine
Cristake

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus