ÎNCHIS vand o folie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Va salut

am pereche max rakza 7, 400 lei
am si una neagra max rakza 7, 200 lei

transport facem jumi/juma

despre setupul din primul post:

mai ieftin nu gasiti in nici un magazin fizic
comparati si reveniti

Pret 612 lei, asigur si transport pe costul meu;

In colet pun si: 50 ml lipici sau 2 folii biadezive, banda de cant si burete de sters;
Pentru Mun. Arad: duc la usa si asamblez si paleta;​

Destul de scumpi adezivii VOC... Din întâmplare, am văzut postul lui Roman Bogdan care vinde cu 40 lei 250 ml... Cred ca sesizați diferența...

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

In suma de 30 lei, la mine, e inclus transportul postal catre doritor, care e 13 lei, flacon care e 1 leu, etc.

daca e mult, nimeni nu va cumpara de la mine

poate colegii din partea opusa a tarii vor sa experimenteze ceva nou, si nu au nevoie de 0.5 litri de adeziv pentru a lipi 2 fetze

Dati dvs un mercurial "corect"

merci de mesaj

stima

Nu sunt eu in măsură sa pun preturi pentru produsele dvs, asa cum nu trebuia sa îmi permit sa comentez asupra prețului, atâta vreme cât nu am fost interesat sa cumpăr, si pentru asta îmi cer scuze pentru postul meu (deși chiar am nevoie de niște speed glue, de aici si interesul față de cele 2 anunțuri ce mi-au atras atenția).
Însă... Doar pentru "posteritate", la momentul comentariului meu, prețul produselor dvs era de 35 lei, iar in răspunsul dvs ați indicat un preț de 30 lei, editand postul dvs. inițial, precum si răspunsul... După cum v-am spus, îmi pare rău ca v-am poluat topicul, dar totuși...

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

L. E.
6bf44d3d665dc5ad3afa712d14d0848f.jpg

L am modificat ca urmare a criticii dvs.

doriti sa va trimit un flacon?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus