ÎNCHIS VAND Paleta Combi Hallmark Aurora DEF/OFF *** pret: 150 lei

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Toni34

junior
Scor reacție
0
Vârstă
38
Locație
București- baza sportiva Trapezului
Va salut.

Paleta pe care doresc sa o vand se afla in stare foarte buna, ca noua. Lemnul este putin atins, dar nu afecteaza jocul, iar fetele sunt ca noi, nu prezinta ciupituri sau semne.

Lemnul este Hallmark Aurora combinat, o parte defensiva, iar cealalta ofensiva, miezul fiind din balsa.
http://www.hallmarktt.co.uk/e-comb.php

Dimensiunile sunt: 160 x 152, greutate lemnului este 65 gr; greutatea paletei este 150 gr.

Manerul este ST (drept).
Vezi atașament 1513Vezi atașament 1514
Fetele sunt: - pe partea DEF, friendship FX Super Soft, 2 mm, 35 grade (neagra). Aceasta fata este ideala pentru jocul de BH (rever) si pentru servicii cu mult spin deoarece cauciucul foarte elastic impreuna cu buretele moale oferta mult control si efect.

Cealalta fata pusa pe partea OFF, este 729 CREAM, 2 mm (rosie). Buretele mai rigid si viteza mai mare vor ajuta la inchiderea punctului.

Pot veni cu paleta pentru testare (cateva seturi) la Top tenis arena sau la Viva sport.

Pret: 150 lei
Prefer sa o vand in bucuresti ca sa poata fi incercata inainte de a incheia tranzactia, altfel va fi mai dificil sa o trimit in tara, apoi sa o primesc inapoi daca setup-ul nu este compatibil cu stilul jucatorului. Totusi daca cineva este convins ca paleta i se va potrivi, o voi trimite si in tara.

interesanta combinatie..si eu joc mult ofensiv...dar cunosc pe cineva care cred eu ca i-ar fi bun lemnul asta...o sa vorbesc cu el :)

Foarte interesant lemnul!!!
---------- Post added 08-Dec-2011 at 21:57 ----------
Foarte bine poate juca cu o astfel de paleta cel care se apara pe Backhand, dar in acelasi timp da top de pe forehand!!!

Am primit mesajul si am raspuns.
Pentru cei care doresc sa faca schimb, momentan nu sunt interesat decat de Nittaku Shake Defens carbon (+ diferenta din partea mea).
Multumesc.

citez "Dimensiunile sunt: 160 x 152, greutate lemnului este 65 gr" dar pe site scrie altceva 161/157 si 68 g. a fost modificata paleta?

Da asa este nu am citit atent anuntul !!
---------- Post added 08-Dec-2011 at 23:02 ----------
ESTE POSIBIL SA FI FOST MODIFICAT!! de aceea este si mai usor ,insa 3 gr pot fi si din alte cauze mai usor !

Da, paleta a fost putin modificata, dar nu de mine. Eu asa am cumparat-o.
Corcoz costin: am un Stiga Cadet foarte vechi pe care il folosesc, dar care nu este al meu, deci nu-l pot da la schimb. Iar urmatoarele lemne pe care doresc sa le cumpar vor fi tot cu lama mare (gen Aigis). Din cauza asta am zis ca nu am pe ce lemn sa folosesc fetele.

Anuntul este valabil in continuare.
Repet, paleta are foarte mult control. Am vazut asta si astazi la antrenament cand nu reuseam sa pun capac din topspin cu paleta de antrenament, am luat-o pe asta si intrau capacele fara probleme.
Cu ocazia sarbatorilor pretul scade la 120 de lei pentru toata paleta. Este un raport excelent calitate/pret.
0756-778-396

Prietene crezi ca nu am vazut data anuntului ,esti malitios nu vezi ca te-am bagat in seama si esti in primul post dupa atatia ani.caut lemnul ma urmareste ca o umbra ,nu pot dormi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus