ÎNCHIS Vand paleta/lemne/fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Va salut dl.Adrian.Azi am primit fata Butterfly Feint Long II.Este OK:thumbup:.Va multumesc.Sunte-ti un om foarte corect.Cine doreste sa cumpere de la acest user pute-ti apela cu mare incredere , recomand.Sa aveti spor in continuare la vinzari.Cu stima si respect.REMUS.

Ultima editare:
Va multumesc si eu dl. Remus pt seriozitate si promptitudine, ma bucur ca a ajuns cu bine coletul si sunteti multumit de produs.

PS: am postat poze cu lemnul Donic Cayman in primul post

- - - Actualizat - - -

vand paleta formata din lemn Tibhar Stratus Power Defence, maner drept, 87 grame, Tibhar Aurus Sound negru de 2.1, Feint Soft rosu de 1.1. Paleta se prezinta in stare perfecta, nu a fost lovita sau atinsa in nici un fel, fetele nu au nici un semn de uzura, a fost jucata in total aprox 15 ore (mai putin de o luna), asamblata perfect, fetele taiate ca din fabrica. voi posta poze in seara acesta. pret 410 RON, nu dau seaparat fetele, doar paleta cu totul.

donic slice s-a dat
valabile in continuare lemnele stiga si donic, paleta si fata tibhar

valabil

- - - Actualizat - - -

paleta se da si pe bucati dupa cum urmeaza:
- Tibhar Stratus Power Defense - 175 RON
- Tibhar Aurus Sound, 2.1, negru - 120 RON
- Feint Soft, 1.1, rosu - 120 RON

Fetele au dimensiunea de 160x155, in stare impecabila, taiate perfect, jucate putin.
Lemnul se prezinta si el in conditie excelenta, nu este atins, lovit.

Reducere de pret pentru paleta intreaga, pret nou 370 RON.

- - - Actualizat - - -

Pret nou si pentru Donic Cayman, 110 RON (fata de 130 RON)

- - - Actualizat - - -

Super oferta: lemnul Donic Cayman + lemnul Stiga Offensive Classic Carbon + fata Tibhar Speedy Soft, toate la pretul de 250 RON (asta inseamna o reducere de 50 RON in total fata de preturile deja reduse)

valabil
lemnul Stiga este rezervat pana maine seara

- - - Actualizat - - -

lemnul Stiga s-a dat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus