VÂND Vând paleta noua gewo-joola (1 Cititor)

ciurdar_andrei

newbie
boboc
Scor reacție
1
Vârstă
40
Locație
Săcălaz, TM
AmaTur
Va salut. Am făcut o paleta pe comanda cu lemn Gewo Balsa Carbon , fața roșie forehand Joola Rhyzen ZGX și backhand neagra Joola Rhyzer 43. Am jucat de 2 ori cu ea și nu mă pot obișnui cu ea din cauza greutății 192 grame fata de paleta mea uzuala de 169 grame. M-a costat 650 lei. Aștept oferte , fac și schimb tot cu alta paleta noua de control atac dar sa fie mai ușoară. Schimb pe schimb. Mă puteți suna la 0729007026 Andrei. Locația mea : Timișoara. Se poate și proba in Timișoara.

Am pus pozele. E primul anunț primul warning....nu mă asteptam la asa ceva
Poate ar trebui sa cititi regulamentul:

Poate ar trebui sa cititi regulamentul:
Mulțumesc pentru regulament. Acu că am atasat pozele , aștept un feedback de la experți daca este originala sau fake paleta mea. După ce ziceți verdictul, va zic unde a fost făcută la comanda.

Nu cloneaza nimeni lemnele Gewo si nici fețele Joola Ryzhen, asa ca paleta este originala 100%. Cu privire la starea fețelor, poate ca ar ajuta niste fotografii mai detaliate, din care sa rezulte in mod clar uzura (sau lipsa) acesteia. De aici si comentariul mai ironic al colegului Eltibi (fata este "murdara", plina de praf, si nu arata ca una noua, din fotografiile atasate)...
Spor la vanzare!

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus