ÎNCHIS Vand paleta si fața Yasaka Rakza 7 Rosie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

D.D.

senior
Scor reacție
22
Vârstă
57
Locație
Oradea
Vand paleta lemn Flaying Dragon fete chinezesti cea rosie zimti conici 802-40 burete 2 mm si Yasaka markV AD burete maxim, la 150 lei transport inclus .

fața Yasaka Rakza 7 Rosie stare foarte buna e prea rapida pentru mine prefer focus snipe 3, decupata la 15,6cm x 15 cm , grosime 2 mm, Retrasa de la vanzare!!!

Ultima editare:
Buna ziua,
Cate ore ati jucat cu Razka? S-ar putea sa va gasesc client. Si pentru mine cred ca e o idee prea rapida fata. Daca aveati varianta soft o cumparam.
Un sfat privind lemnul Flying Dragon. Puneti fete Gambler Reflectoid (burete max) pe el si va merge struna. Sunt incantat de combinatia asta, care asigura un control excelent dar si o viteza neasteptat de mare. Pastrez setupul datorita pretului convenabil si durabilitatii bune a fetelor. Singurul neajuns e ca nu arunca suficient de bine mingea la topspin-uri puternice (te trezesti cu ea la 10 cm in fata paletei). In rest, raspunde excelent la orice tip de lovitura.
Cat timp ati folosit MarkV-ul? Vi se pare prea rapid pentru Flying Dragon? L-as test pe Andro Temper Tech All+ (setupul meu principal), dar nu se potriveste dimensiunea.

Craciun Fericit!
Yasaka Mark V AD am utilizat-o cam 4 ore si e ok pe acest lemn, iar cu Rakza am dat cu ea 2-3 ore dar o retrag momentan de la vanzare ca am lipit-o pe un arylate carbon si e super ok.
Pot sa-ti trimit fata neagra Mark V AD prin colegul Dan M din Cluj Napoca ca sa o incerci fara probleme.
nu am gambler reflectoid dar poti sa ataci fara probleme cu 802-40 daca ai una pe negru putem testa.
Multumesc

Multumesc pentru urare.
Craciun Fericit si tie (cat a mai ramas din ele)!
De ce nu-ti place Mark V pe Flying Dragon?
Te tenteaza un schimb Mark V - Palio Thor's negru? E folosita 15-20 de ore si o idee mai mica decat lemnul Flying Dragon (cam 153 x 146 - a "intrat la apa" cat a stat decupata si nefolosita). Imi place Thor's dar parca-s o idee prea lent pentru ea.
Reflectoid nu am de vanzare. Se poate comanda la pret bun aici: http://ttnpp.com/shop/reflectoid-sg-p-366.html
Au doar pe negru, grosime max (varianta ideala)
S-auzim de bine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus