ÎNCHIS Vand paleta tenis de masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

marcu vasile

regular contributor
organizator local
Scor reacție
558
Vârstă
59
Locație
Vatra Dornei
AmaTur
Vand paleta formata din fața BLUEFIRE M1 X 2 buc (pereche) jucate 4luni arata foarte bine si sunt foarte bune,agata f.bine,sunt f.bine ingrijite sunt lipite cu solutie pe baza de apa REVOLUTION nr.3,orice alte relatii stau la dispozitie oricand(binenteles la ore decente).Ele au costat 130 x 2=260 le vand cu 150
Lemn LI PING KITEX intr-o stare f.buna .El a costat 240 si il vand cu 200.
TOTAL toata paleta 350 ron.As dori sa o vand completa deoarece imi trebuiesc banii urgent (adun banii pentru a cumpara doua mese din germania de la un prieten de pe site).Va multumesc si astept doritorii.SANATATE.
TELEFON 0756 258 169 MARCU

Ultima editare:
Valabil
- - - Actualizat - - -
Paleta poate fi vazuta si chiar vanduta la concursul de la CLUJ ,,CUPA UNIRII '" din 26.o1.2013.

Sa stiti ,daca nu o cumparati eu nu o mai vand.E TARE NU????????
Hai sa mai incerc odata sper ca nu va plictisesc.

SPER CA AI FOST DE BUN AUGUR PRIN ACEASTA REMARCA ,retrag de la vanzare aceasta paleta ,,STEUA-INTER MILANO"

Super raport performanta/pret...
Ar trebui sa stie lumea ca mai sunt lemne excelente si de la alte firme decat de la butterfly, la preturi mult mai mici...
Eu joc cam de un an cu un astfel de lemn si ma simt excelent cu el, desi in "panoplie" am mai multe lemne Bfy "de top"...(ca pret....)
Combinat cu fete rapide lemnul ofera viteza foarte buna, dar si un control si un simt deosebit...
Spor la vanzare, desi imi pare cam rau ca un astfel de lemn sa fie vandut...ferice de viitorul proprietar! 👍

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus