Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
precum am spus, este varianta veche si nu noua! iar ei au facut reducere doar 2,44 lei!foarte bun lemnul ,dar aici este putin mai ieftin .... http://ttshop.ro/off/85-butterfly-primorac-carbon.html de asemenea fara transport
Hristos a Inviat!Nu se vede in fotografie , sau nu are poansonata seria pe lama ??? Oare de ce ?
...acest lemn poate fi considerat o raritate mai ales in starea in care se afla...lemnele vechi fara serie de la butterfly au un simt special ce nici nu se compara cu acelasi lemne fabricate ulterior...deci felicitari viitorului "stapan"...Nu se vede in fotografie , sau nu are poansonata seria pe lama ??? Oare de ce ?
Adevarat a inviat !Hristos a Inviat!
Din cate stiu eu, au inceput sa se pansoneze dupa un anumit an (nu stiu care).
Eu nu vand seria ci lemnul asa ca ptr dv nu este de vanzare intrucat nu este inseriat!
Va rog frumos, ptr cei care nu vand sau cumpara, ne mai incurcati anunturile cu vanzare - cumparare ale oamenilor daca nu va intereseaza! - exista mesaj privat sau nimic.