ÎNCHIS Vand Rakza 7 roșie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salut !
Ma intereseaza Tibhar Sinus si rosu si negru , dar nu stiu ce grosime este buretele ? Edi poti sa-mi spui ?

Salut !
Ma intereseaza decat Tibhar sinus si atat , nu alpha, sound etc.
Daca ai asa ceva sunt interesat in continuare .
Toate bune !

nu ai nici o oferta sa-mi trimiti doua perechi de fete(2 rosu,2 negre) la 100 ron,imi trebuie pt niste copii incepatori!
spaller tiberiu adresa nasaud ,str iacob muresianu ,bl.6,sc G. AP.1,jud.bistrita nasaud cod 42250,tel 0745137204.

nu ai nici o oferta sa-mi trimiti doua perechi de fete(2 rosu,2 negre) la 100 ron,imi trebuie pt niste copii incepatori!
spaller tiberiu adresa nasaud ,str iacob muresianu ,bl.6,sc G. AP.1,jud.bistrita nasaud cod 42250,tel 0745137204.

ati primit mp de la roman vb cu el mai multe

Rog persoanele care au achizitionat fete sa mearga la posta sa ridice coletul/e multumesc

fetele se pot vedea sambata la turneul de la arad pt cei interesati.

Cel mai proasta alegere facuta vreodata . Fetele sunt atat de vechi ca le pot folosi ca antitopsin - ( atat sunt de uzate nu mai prind nici un fel de efect , cea rosie e neagra pe margini ) . Buretele este atat de moale ca ma rog de ele sa treaca mingea fileul , iar de grosimea mi-ai spus ca sunt maxim si nu au mai mult de 2 . D-ul Edi , nu toti de pe aici sunt FRAIERI , altii au practicat sau practica acest sport .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus