ÎNCHIS Vand Schalger Carbon OFF+ model vechi impecabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna poti te rog sa pui cateva poze mai clare...(canturi fh,bh si manerul )si fara grip pe maner..multumesc .

Manerul a fost cumva FL si a fost transformat in ST? Pentru ca asa mi se pare! Daca ma înșel, va rog sa ma scuzați!

Pretul este 280 RON, sau orice la schimb + 280 RON diferenta :))
Eu nu mai inteleg, pretul este de 280 ron, sau vreti orice alt produs la schimb+diferenta de 280? Adica orice produs moca+280 ron, valoarea lemnului? Scuzati daca gresesc!

de ce este asa greu de inteles
am scris foarte clar FARA SCHIMBURI, DOAR BUCURESTI
dar primesc numai oferte de schimb din provincie
am scris ca vreau schimb cu orice + 280 RON in gluma, ca sa se inteleaga mai clar ca NU DORESC SCHIMBURI :)

Ultima editare:
Salut ALEX oameni in ziua de azi nu mai stiu de gluma,sau poate nu vor sa guste gluma te poti uita la virsta si iti dai seama......spor la vinzare este un lemn bun.

de ce este asa greu de inteles
am scris foarte clar FARA SCHIMBURI, DOAR BUCURESTI
dar primesc numai oferte de schimb din provincie
am scris ca vreau schimb cu orice + 280 RON in gluma, ca sa se inteleaga mai clar ca NU DORESC SCHIMBURI :)
Amice, esti complicat!
- - - Actualizat - - -
Salut ALEX oameni in ziua de azi nu mai stiu de gluma,sau poate nu vor sa guste gluma te poti uita la virsta si iti dai seama......spor la vinzare este un lemn bun.
Chiar nu inteleg ce legatura are varsta cu exprimarea alambicata si plina de subintelesuri a d-lui alexv...:confused:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus