ÎNCHIS Vand/Schimb Lemn TSP Standard OFF- (50 ron)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

melusinefile

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
46
Locație
București
Imagini disponibile aici: https://www.dropbox.com/s/tv4snj46s54fiwu
---
Pret nou: 40 ron (predare in București)
+ transport pentru alte localitati
---
Lemn TSP Standard OFF- (varianta portocalie), maner flared -- stare buna, o singura urma superficiala la atingere pe lateral, in rest merge la fel ca in prima zi ;)
Bun pentru o paleta la buget sau ca lemn de inceput.
Sau schimb/cumpar cu un Butterfly Balsa Carbo X5, Keyshot Light (maner straight) + diferenta din partea mea.
Multumesc!

Ultima editare:
nu il da ca am inteles ca e foarte bun...parerea mea e sa mai joci cu el sa te obisnuiesti si dupa o sa vezi ca nu o sa il mai vinzi :D

hello Alex -- n-am zis ca nu e bun lemnul, doar ca ma gandeam sa mai fac o schimbare ;-)

am scris mai sus lemnele :) - septear sau balsa carbo x5. de acomodat m-am acomodat cu el suficient. thanks.

septear imi doresc si eu foarte mult si exact ca tine vreau sa dau la schimb Mazunov-ul cu care joc acum...

Mersi de info, Radu -- da, depinde si de stil de joc, dar cel mai mult spre septear inclin, totusi. Thanks!

valabil. -- nota: cumpar si separat nitakku septear sau balsa carbo x5, maner straight (ideal bucuresti). mersi!

orium cvred ca trebuia specificat in titlul anuntului ca e doar pt bucuresti si nu ne mai osteneam si noi sa citim acest topic !!

orium cvred ca trebuia specificat in titlul anuntului ca e doar pt bucuresti si nu ne mai osteneam si noi sa citim acest topic !!
alehandro, ai dreptate -- voi avea in vedere la urmatoarea listare. teoretic nu e doar pentru bucuresti, dar daca adaugi transport etc. pretul nu mai e asa competitiv pentru cumparator... :)

transport si ramburs daca pui colet normal la posta romana costa cel mult 8 ron ... la aceste pret sunt unii care poate a ar dorii sa cumpere un astfel de lemn ! pret total 58-60 ron nu e un pret mare pt un lemn bunicel !!

Ei, asta nu mai stiam, credeam ca e 20-30 transportul ;) -- modific si textul anuntului. mersi alhandro!

transportul prin posta romana la un colet normal este de 30 ron daca pui fragil ! rambursul costa cam 6-8 ron ! daca pui la firma de curier rapid atunci costa cam 21 ron !! spor la vanzare !

lemn rezervat. multumesc!
---------- Post added 27.02.2012 at 06:08 ----------
(at)valyca85 -- mersi, dar e deja "in trimitere", cand am ajuns sa updatez mesajul tu postasei deja... thanks anyway!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus