ÎNCHIS Vand/schimb Paleta defensiva noua

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Pentru Joola Toni Hold ofer la schimb Tibhar Grass Dtecs 1.3 mm rosu, taiat la 162x156 in stare foarte buna.E foarte eficienta la chop departe de masa, avand un potential de atac foarte bun. Eu stau mai aproape de masa si atac doar sporadic cu iarba, pentru jocul meu e prea rapida. Primul meu material a fost un T?ni Hold de 2.5. Tare l-as mai pr?ba pe asta de 1.5.

Buna ziua. Cat de veche este fața Grass Dtecs? Puneti va rog cateva poze cu cauciucul si cu buretele. Stima.

Fata are cam doi ani, dar a fost probata doar cateva meciuri, fiind lipita cu Revolution 3 pe fiecare din cele trei lemne pe care le am. Azi am curatat buretele absolut perfect, nu are ciupituri, crapaturi sau alte defecte. Grosimea buretelui este de 1,2 mm si nu de 1,3 mm ,cum am mentionat in prima faza. Dupa curatare dimensiunile sunt 162x155 mm.
Din pacate nu ma descurc cu Postimage-ul asta si nu reusesc sa incarc fotografiile. Daca imi trimiteti pe mp o adresa de e-mail, maine va trimit pozele fata-verso.
Cu stima...

OK. Astept azi sa clarific o aferta... ar fi cineva care ar vrea sa cumpere fața antispin. Daca nu ma suna va contactez eu. Stima

- - - Actualizat - - -

Multumesc celor care ati urmarit anuntul si celor care ati trimis idei de schimburi sau oferte in privat. Paleta se desface si se vinde pe bucati iar anuntul se va inchide. Stima tuturor!

Multumesc celor care ati urmarit anuntul si celor care ati trimis idei de schimburi sau oferte in privat. Paleta se desface si se vinde pe bucati iar anuntul se va inchide. Stima tuturor!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus