Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Mai analizati si dumneavoastra oferta....... cand dumneavoastra ati cumparat aceste fete,erau 150 ron/buc.
Aveti dreptate cand spune-ti ca acum sunt undeva pe la 250 ron/buc., dar sunt Tenergy FX
Am vazut....am vazut.In primul link...245 lei.In al doilea......433 lei daca cumperi o pereche sau 240 lei bucata.Dar tot scumpe sunt sunt.Ma gandeam ca gasim undeva la 150 lei.Am gasit pe un site din europa la 41 euro si am trimis mesaj.Nu a raspuns nimeni,probabil sunt in concediu fiind luna august si nu au actualizat preturile.
Re: VAND PERECHE TENERGY 05, FOARTE BUNE,75 LEI-BUC
Mircea incearca la domnu Bogdan din Arad,eu am luat de la dansu si sunt super ok(NOI) la pret 150 cu transport...vezi mai jos link are si tel: viewtopic.php?f=14&t=4644
Jesuse cum naiba se justifica preturile alea exorbitante de pe site-uri ? In loc sa scada preturile pe timp de criza asa cum au scazut la alte produse ei le cresc , cred ca o sa ajungem sa jucam cu HardBat-uri :biggrin: , macar lemnul te tine mai mult de 6 luni . Oricum mai bine comanzi pe Presport ca acolo preturile sunt rezonabile .