ÎNCHIS vand Tenergy 05

• Autor subiect Autor subiect Ted
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nu am timp sa citesc tot topicul ... Doar pe fuga am observant pozele postate cu fețe tenergy patrate.. si mie imi este clar ca sunt falsuri. Imi pare rau pentru detinatorul acestor fețe dar asta e realitatea.

Radu, nu fi rau ca deja a ajuns la minus 8 si se ia Crisan de noi...
- - - Actualizat - - -
Deja suntem prea multi ''beti''... ar trebui sa mergem la culcare:D

D-l Rasvan nu are de ce sa se ia pt ca sunt sigur ca nu el i-a vandut falsurile :) Poate ii place orezul dar nu in halul ala :))

O sa-i rog pe cei de la Bistrița sa accepte sa le trimit fetele, sa le examineze, si sa formuleze o parere.
De asemenea, maine pun si seriile din spatele fetelor.
Si nu inteleg Radu de unde ai tras concluzia ca am luate fetele de la Bistrița, eu nu am spus asta niciodata. Eu am sugerat sa-l intrebi pe Crisan de serie doar.
Puberule!

Nu stiu cine nu ar accepta sa le trimiteti fetele. Irelevant. Va dau si adresa daca vreti.

Se observa ca si "Topsheetul" are aspect de linoleum.
comparatie.png

Teodorus, ai fost mai logic decat ceilalti.
Chiar o sa verific si alte poze pe net.

In sfarsit a aparut dovada mai mult decat relevanta. MULTUMIM D-LE COSNIC!

Se confirma vorba. Cei din urma vor fi cei d-intai. D-l Teodorus, dupa atatea lupte purtate de noi pana acum... are o bila alba. Felicitari!

Ok, le tin pentru mine, de fapt le dau de pomana, eu am fetele mele vechi, dar ii voi ruga pe cei de la Bistrița sa le primeasca pentru o expertiza, pentru a-si spune o opinie.
- - - Actualizat - - -
subiect inchis
- - - Actualizat - - -
La mai multi muci si cosuri!
- - - Actualizat - - -
Cosnic esti o mare vita!

Ted, o sa ma abtin sa te banez de pe forum, insa toata lupta asta disperata si toate expresiile triviale nu au facut decat sa iti scada reputatia.
Fetele sunt fake clar, multumim celor care au adus dovezi incontestabile.
Apropo, de ce ai sters pozele pe care le-ai pus in primul mesaj?
Pentru conformitate am recuperat mesajul si pozele originale puse de Ted in primul post.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus