ÎNCHIS Vand Timo Boll ALC nou, Nittaku Acoustic nou, Xiom Vega Pro si fata Andro Rasant

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Astept oferte. Fac si shimburi cu lemne noi sau fete noi.

Anunt valabil.

- - - Actualizat - - -

Lemnul Viscaria rezervat pina luni cand voi afla daca se concretizeaza vanzarea sau nu. Pina atunci, valabila doar fata Andro Rasant, 100 ron.

Lemnul vandut, ramane valabila fata neagra grosime max Andro Rasant si o fata noua taiata Tenergy 05fx. Detalii in primul post.

Va rog sa-mi dati mai multe detalii despre t 05fx ,culoare ,dimensiune ,pret,sunt interesat sa cumpar ambele fețe si andro si t 05 fx.M-am uitat la primul post si nu am gasit nimic despre t 05 fx.Va multumesc

Ultima editare:
(at)marcuvasile Multumesc pentru interes. Fata Tenergy 05fx am retras-o de la vanzare, am una noua care a fost lipita pe o Viscaria pentru cineva, pina la urma am dat doar lemnul la altcineva si fata am dat-o jos. E rosie, de 1.9 grosime dar ma gandesc sa nu o mai vand pentru ca se pierde prea mult (nu e jucata dar e taiata). Daca totusi va intereseaza, pot sa v-o dau cu 200 ron. Marime standard (157x150)

Rasant e grosime max (2.1), culoare neagra.
Mai am un 05fx rosu, tot de 1.9 pe lemnul Butterfly Zhang Jike SZLC dar o voi vinde doar daca nu se da paleta asa cum e.

Puteti vedea fetele sambata la Gura Humorului daca doriti.

Max am Andro Rasant, tot neagra, aceiasi bani, aceeasi marime.

- - - Actualizat - - -

Adaugat ceva materiale in prima postare.

- - - Actualizat - - -

Adaugat un lemn Timo Boll ALC si o paleta completa Nittaku Acoustic carbon cu Tenergy 05fx si Joola Maxxx, totul nou.

- - - Actualizat - - -

Adaug si n o fata Joola Maxxx, neagra, grosime max, cu o atingere a topsheetului de aprox 2 cm la ora 2, 50 ron. Adaug poE curand.

Max am Andro Rasant, tot neagra, aceiasi bani, aceeasi marime.

- - - Actualizat - - -

Adaugat ceva materiale in prima postare.

- - - Actualizat - - -

Adaugat un lemn Timo Boll ALC si o paleta completa Nittaku Acoustic carbon cu Tenergy 05fx si Joola Maxxx, totul nou.

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Adaugat cateva materiale.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus