VÂND Vand Timo Boll Alc (1 Cititor)

Corodeanu Mirel Mihai

rookie
junior
Scor reacție
59
Locație
Tecuci
AmaTur
Lemn- Timo Boll Alc ---> Pret Magazin - 833 lei
Fata Forehand pe culoare rosie - Dignics 09C ---> Pret Magazin - 392 lei
Fata Backhand pe culoare negra - Tenergy 05 FX --->Pret Magazin - 294 lei
Un total de 1519 lei
Pret Vanzare: 850 Lei Usor Negociabil
Pot vinde separat Dignics 09C pe culoare rosie ---> 150 lei
Am si un Tenergy 05 FX putin degradat la 50 lei impreuna cu fata dignics 09C

Se indreapta spre un nou proprietar un Lemn super de la Dr. Neubauer Matador Texas Balsa ---> Pret Magazin 394,99 lei - 430 Lei cu livrare...
Pretul meu la acest lemn este de 300 Lei, aveti si poze in anunt.

qqcSV7s.md.jpg qqcSErX.md.jpg qqcS11t.md.jpg qqcSWkG.md.jpg qqcSXpf.md.jpg qqcSwhl.md.jpg qqcSNQ2.md.jpg

Dacă vrea numai lemnul cumpăr eu fetele
Vreau preț pentru ambele fețe de pe lemnul T.B. Alc

Printre timp am facut rost.
Scuze daca am incurcat

As dori sa o vand cu tot cu fete, insa daca v-a aparea vreun cumparator doar la lemn, atunci este posibil sa ma gandesc sa vand si fetele separat.

Colegu , eu iti dau un sfat , mai umbla la pret la ALC , eu aduc cu 750lei nou in cutie, si fa poze ca cant , sa vada lumea daca este sau nu lovit

Prietene 750 este pretul cu tot cu Fete; dignics 09c si Tenergy 05 FX.
Dar eu iti dau un sfat tie indiferent de cine esti...
Tu daca ai un business cu lemne, ia si vinde-le linistit nu te baga peste altii ca nu este frumos, fiecare are pretul lui iar cumparatorul va decide daca-l va cumpara sau nu, ceea ce faci tu aici este pur si simplu lipsa de Respect; daca am avea amandoi doua magazine, nu ar fi treaba ta indiferente cu cat imi vand eu produsele, vezi-ti de gradina ta si nu veni sa-mi dai mie sfaturi ca nu am nevoie si nu te mai baga asa in seama cu japca.
Imi dau seama dupa caracterul tau, esti gen d'ala de care nu mai are loc nimeni de el.
Nu-ti mai fa reclama pe spatele altora.
Daca ai fi avut creier n-ai face asa ceva, dar se pare ca tu esti fomist.
SI daca vezi unul ca-si vinde doar lemnul cu 750 de lei,la mana a doua care ar fi problema ta?
Asta inseamna ca tu ai de castigat avand in vedere ca le vinzi noi la 750 de lei...
Daca vreau pot pune lemnul la 2000 lei, este strict decizia mea si nu problema ta.

1) Mirel Mihai , avand in vedere ca RaresRajol a intrebat pret la boll alc ( si nu la paleta ) cumva s-a inteles ca doar lemnul e 750 lei
2) Bogdan a incercat sa te ajute , sa iti vinzi lemnul la un pret corect atat pt tine cat si viitorul cumparator, aici e o comunitate de pasionati si ne ajutam intre noi pe cat posibil
3) ca o parere personala : Vinde separat lemnul in felul asta se poate si vedea exact starea lui plus ca e greu sa aiba cineva nevoie fix de combinatia aia ( lemn + fete ), poate iesi si mai bine la pret

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus