ÎNCHIS Vand timo boll spirit

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

EDWARD

junior
Scor reacție
2
Locație
Germania
Cum vedeti in foto,lemnul este intact,jucat 4 luni.70 eur fara exp. si 75 eur cu exp.vazand ca sunt in italia si pe mine ma costa cel putin 9 eur/100gr.
Avand in vedere ca cineva de pe forum a vazut o lovitura,iar eu in pozele precedente nu am facut poze f elocvente,mi-am permis sa le refac si,iata si lovitura(daca se poate numi asa...................!!!???).Va spuneam ca lemnu e jucat putin si repet.......este intact.decideti Dvs.Merci si bafta in viata si ping pong.
Butterfly Timo Boll spirit comentarii :
FacebookRating (evaluat 45 ori)Exista 25 utilizatori ,ptr. Butterfly Timo Boll.
La producator: Viteza 8.3 / 12
Control 7.9 / 12
Greutate 89 g
Din Comunitate: Viteza 8.1
Controlul 8.0
Rigiditatea 5.8 - Media
Duritate 6.1 - Mediu greu
Coerența 8.6 - întotdeauna identice
Global 8.6
Plies 7
Materiale plies lemn 5 (Koto, limba, Kiri), 2 Arylate-carbon (ALC)
Grosimea cap 6mm
Masuri pt fete 152/158

Comentarii de Duhul Timo Boll Butterfly gekogark1212 a spus acest lucru pe 5 aprilie 2008:
Foarte, foarte bine echilibrata lama în fiecare aspect. Singurul lucru pe care nu am dori despre aceasta este greutatea sa, care poate varia destul.

Ultima editare:
noi traim in Romania si asta ne cam ocupa tot timpul... dar platim in lei nu euro...cat ceri in lei ?

Buna.Sunt interesat de lemn. Imi poti lasa un e`mail sau contacteaza`ma la catalin_socaciu(at)yahoo.com

Domnule EDWARD , sperand ca sunt in asentiment cu mai multi useri de pe forum , permiteti-mi sa va dau niste sfaturi utile pentru viitor : 1 -Incercati sa comasati toate anunturile dumneavostra de vanzari intr-unul singur , regula pe care o regasiti in regulamentul de postare a anunturilor de vanzare-cumparare punctul 5 . 2- nu mai lungiti anunturile cu review-uri care sunt irelevante (o mie de site-uri o mie de review-uri) , cumparatorul sigur va cauta date despre acel produs netinand cont de review-ul dat exemplu de dumneavoastra , acesta fiind clar ales sa va fie favorabil. 3- Puneti poze elocvente si lasati cumparatorii sa aprecieze starea produsului . Folosirea de expresii ca "intact","perfect","impecabil","ireprosabil" la descrierea unui produs face ca acel produs sa fie comparabil cu unul nou , ceea ce nu e cazul la multe din produsele expuse de dumneavostra. Stima si spor la vanzare !

ofer 250 lei
---------- Post added 10-May-2011 at 21:50 ----------
Domnule EDWARD pentru a ajunge la comsens ofer 280 lei cu transport inclus

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus