Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Vand setup format din bty keyshot light fl,fata neagra xiom omega 4 si donic acuda s3! paleta arata si se comporta foarte bine! am sa atasez si poze in maxim 2 zile! - - - Actualizat - - -
pret 350 ron!
Vand setup format din bty keyshot light fl,fata neagra xiom omega 4 si donic acuda s3! paleta arata si se comporta foarte bine! am sa atasez si poze in maxim 2 zile!
Geooo!! ( aky^_^ )...esti cu aparatul foto in mana si nici acum nu ai postat pozele alea!!!...ca au trecut demult alea 2 zile...
P.S. - foto nu sunt pentru mine, ca eu stiu foarte bine cum arata lemnul, ci pentru eventualii cumparatori...daca vrei sa-l vinzi, pune foto!
...ptii, da' ocupat mai esti, daca nu ai reusit sa pui pozele alea pana acum...
Hai si fa un efort sa le postezi, ca poate mai e si lume interesata de paleta asta...dar fara foto trece mai departe, la urmatorul anunt...
up! - - - Actualizat - - -
...vad ca tot pe mine cade sarcina asta...hehe, de a posta foto cu paleta...
multumesc Gabita!) fac cinste! sper sa am timp sa mai vin si eu pe la sala.. - - - Actualizat - - -
330 ron..... - - - Actualizat - - -
se vand si separat.....fetele 60 ron buc., lemnul 230 ron!
157 cu 150 - - - Actualizat - - -
imi cer scuze ca raspund greu dar lucrez pana tarziu si nu intru zilnic pe forum! pentru cei interesati 0720753088- Calin Paul