mah.horea
junior
- Scor reacție
- 3
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Korbel SK 7 are 94 grame.Salutare. Cate grame are Korbelul?
nu vrei un Butterfly Klampar H ,cu fluture negru??pt Viscaria?....Valabil inca...
Visco a spus:Se pare ca, desi singura greseala de editare este la cuvantul "Perfomance", in loc de "Performance", (cunoscut fiind faptul ca si originalele contin aceasta greseala), acel lemn este o clona. Nu este afirmatia mea, ci a unora care sunt mai bine documentati. Cel mai sigur se vede dupa ultimul strat al praselelor, de langa lama, care trebuie sa fie "gri-petrol" si iesit in afara celui alb de deasupra, dar mai sunt si multe alte diferente. Studiati comentariile si "reference pic" a unui original, din linkul de mai jos.
http://mytabletennis.net/forum/forum...a-real-or-fake
Oare chiar nu am scris citet sau unii nu prea inteleg limba romana ?...nu vrei un Butterfly Klampar H ,cu fluture negru??pt Viscaria?....![]()
ok ,dar cred ca dumneata nu stii ce ti-am OFERIT!!!...probabil stiti doar ,,,Mizutani,Viscaria ,SK 7,etc.de aceea am pus siOare chiar nu am scris citet sau unii nu prea inteleg limba romana ?...
Am specificat , FARA SCHIMBURI !