ÎNCHIS Vand XIOM OMEGA 4 PRO ROSU DE 2.2

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
poate daca o sa il lasi la 400 o sa il cumpere cineva...;)
un pic de bun simt cred ca ar trebui sa ai!lasa-l pe domnul sa isi vanda marfa!din moment ce nu cumperi nu are rost sa postezi un pret asa sa te bagi in seama!oare tu cum te-ai simti daca ti-as pune eu un pret asa aiurea la produsele tale?fa un efort si cizaleaza-te ca nu iti vrea nimeni raul!sa auzim de bine!

poi da,dar lemnul este foarte bun si de calitate,numai aici pe forum asa sunt preturile...eu am avut o pereche de Tsp Xsf'1 si abia le-am vandut cu 100lei amandoua,si ele noi sunt 300lei,dar le-am vandut cu un pret foarte mic fata de cat sunt ele noi...si fix asa si cu lemnul...poate daca o sa il vanda cu 400 o sa il i-a cineva nici atunci nu o sa garanteze ca o sa il i-a cineva...eu i-am dat un sfat..apoi daca nu este bun il rog frumos sa ma ierte;)

Da ... multumesc de sfaturi ....dar negociezi pentru altcineva? e totusi un tb zlc! alc-ul se vinde pe forum cu 400. Si daca nu o sa-l vand , crede-ma ca am sa-l pastrez cu mare placere.

Un pret foarte bun pentru cine cunoaste acest lemn

trimite-mi si mie citeva poze pe adresa personala, s-ar putea sa ma intereseze.
Multam fain / Luci
f_lucian2000(at)yahoo.com

Nu nu il negociez pentru nimeni...stiu ca este un lemn foarte bun pentru cine stie juca cu el;)...dar eu doar am zis asa cum as crede eu ca ati putea sa il vindeti;)...dumneavoastra nu ve-ti mai putea juca niciodata tenis?sau dor pentru maxim 1 an?

De jucat nu se stie ... Om trai si vom vedea! Dar am dat fetele jos si vreau sa-l dau ca sa nu tin ispita-n casa !

Pentru dl LucianCta am trimis poze!

Anunt valabil in continuare la 430 cu transport inclus
---------- Post added 21.03.2012 at 16:34 ----------
Poze noi in primul post

Multumesc Gabriel !

Poze noi pe prima pagina! lemn bun pret 430 usor negociabil .
---------- Post added 23.03.2012 at 07:59 ----------
Reducere de pret 400 roni cu transport. Pret fix cu bani in cont.
---------- Post added 23.03.2012 at 15:39 ----------
Retras de la vanzare

sunt sigur ca cineva sta la cotitura si asteapta asa un lemn deosebit moca...

Buna ziua. Daca voi reusit sa imi vand o parte din materiale in urmatoarea saptamana, voi dori sa il achizitionez. Deocamdata nu pot sa concretizez nimic, decat sa sper ca va mai fi disponibil o parioada. O zi buna!

Valabil in continuare! 400 roni pret fix .pentru cine cumpara lemnul ofer bonus o fata neagra xiom omega euro max cu ciupitiri pe burete dar in stare forte buna de joc.

Zlc vandut in continuare xiom omega 4 pro rosu 2.2 de vanzare
---------- Post added 31.03.2012 at 09:52 ----------
Uppppppppppp!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus