Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AM FACUT O FATA DIN RAME PT CEI CARE CERSESC FETE...
PE RANDU 2 DE SUS PE FATA AM LIPIT TACKINNESS CHOP 2
NU CRED CA VA MAI INTERESEAZA
- - - Actualizat - - -
AU INTRAT BANII IN CONT DOMNU GEORGE ..
.MULTUMESC DE SERIOZITATE
SUNT OBLIGAT DE LEGEA LUI OHM SA FIU LA FEL CU DUMNEAVOASTRA..
O ZI BUNA ..
ASTEPT UN CALIFICATIV PE MASURA CAND VA AJUNGE FATA LA BUCURESTI
FATA ARE 2 MICI ATINGERI ELE SUNT LIPITE
AM FACUT POZE ...DACA O DORITI ..BINE ..CONTINUAM DERULAREA PROCEDURII PT VANZARE
SUNATI MA CA MA DOR DEGETELE DE LA SCRIS
0760564495
Adaug fata pt useri care cersesc ...
RANDU 1 RAKZA 9 NEGRU
2 TACKINNESS CHOP ROSU
3 RAKZA 9
4 BLUEFIRE M2 RED
5 ACUDA S 1 BLACK
6 M 1RED
7 JOOLA RKYZM
8 M 2 RED
9 ACUDA S 1 TURBO
10 BLUEFIRE M2 RED
11 ..12 S 1TURBO
13 M 1
14 RAKZA 9
AM RECICLAT RAMELE
V-am facut o oferta pe privat, Gergely Alpha e mai rapid decat ALC, este un lemn Off + , puteti sa cereti informatii de la altii care au folosit aceste 2 lemne si o sa puteti sa va formati o parere
V-am facut o oferta pe privat, Gergely Alpha e mai rapid decat ALC, este un lemn Off + , puteti sa cereti informatii de la altii care au folosit aceste 2 lemne si o sa puteti sa va formati o parere
Aici Ben are dreptate,eu joc cu un astfel de lemn,chiar am 2 lemne la fel cu unul joc numai in concursurile oficiale,iar cu celalalt joc la antrenamente.Dar pentru a juca bine cu un astfel de lemn,in compensatie trebuie sa aveti mana in a-l folosi.Mai bine imprumutati de la cineva si dati cu el ,fetele sa fie mai moi(aici nu va fac nici o recomandare) si daca sunteti multumit de el,ulterior il puteti achizitiona.