ÎNCHIS Vanzare paleta nefolosita

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

VLADUL

newbie
cadet
Scor reacție
1
Vârstă
33
Locație
București
Se vinde paleta cu urmatoarea configuratie: lemn Stiga Infinity Classic VPS V + FETE Stiga Mantra H pe fh si Stiga Mantra M pe rever. Paleta a fost achizitionata in Noiembrie 2019 la pretul de aproximativ 900 de Ron si folosita doar doua ore in toata aceasta perioada.O vand pentru ca ieri am jucat a 2-a oara cu ea si nu o pot controla, incepator fiind. Pretul pe care-l cer e de 470 RON. Nr meu de telefon : 0771541646.Husa nu e inclusa in pret.

430 pret final .predare personala in bucuresti.husa nu e de vanzare !

Buna. Ma intereseaza. Pune te rog mai multe poze cu paleta, cu canturile, ambele fețe etc. Multumesc

Domnule, va rog sa folositi un limbaj decent. Nu neg ca sunteti de buna credinta, dar ganditi-va ca sunteti nou pe forum si cand cumperi de la cineva, in general, te uiti sa-i vezi istoricul tranzactiilor. La dvs nu se poate asta si-atunci lumea e mai sceptica. Cu remarci de genul ca celei de mai sus, nu faceti bine...

Ca musca'n curu' calului e replica asta. Enervant peste masura cand stii ca spui adevarul si apar personaje ca tine sa-si expuna scepticismul gratis

Salut,

O formulare app de realitate era ca vinzi o paleta in stare f buna, conform pozelor.

Explicatia e simpla: paleta are peste un an vechime, la un calcul imediat. Cel putin din punct de vedere al fetelor, timpul si-a spus cuvantul. Chiar daca ele n-au fost folosite decat de 2x, cauciucul si buretele si-au pierdut proprietatile initiale. Lemnul ar putea fi "nou"...e o chestie de nuanta, pe care colegul guess who a semnalat-o...ironic, ceea ce e de inteles ca te-a deranjat, dar nici descrierea ta nu are suport 100% in realitate.

nu o lua ca pe o a doua ironie. Ai zis ca esti nou in ale tt-ului si mi-am permis sa ...imi cer scuze anticipat daca te voi fi deranjat!

numai bine!

Paleta a fost vanduta ! Anuntul nu mai este valabil.Nu stiu cum sa procedez in acest moment.Las topicul deschis pentru eventuale recenzii
​​​​

Poti si sa inchizi daca vrei, data viitoare daca mai dai anunti, informeazate. Sau sa asculti sfatul colegiilor de mai sus! Bafta.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus