Am incercat de cateva ori sa-i scriu lui Kralizec, moderatorul acestei sectiuni "Anunturi Vanzare-Cumparare", dar n-am reusit pentru ca are mesageria plina. Am vrut sa-i sugerez sa separe aceasta sectiune a forumului in 2 parti distincte: anunturile de "Vazare" sa fie separate de cele de "Cumparare", sa nu mai fie facute ghiveci, asa cum sunt acum si am incercat sa aduc si cateva argumente. Anunturile de cumparare reprezinta maxim 15% din totalul anunturilor acestei sectiuni si se pierd cu usurinta intre puzderia de oferte actualizate aproape zilnic. Ar fi mult mai usor pentru cei care nu au cont pe site (am vazut destule astfel de cazuri cand scriau prietenii lor aici) sa intre exact la sectiunea pe care si-o doresc: cumparatorii intra doar la anunturile de vanzare, iar vanzatorii cauta cumparatori doar la cereri de cumparare. Nu s-ar ocupa deloc mai mult spatiu si nu cred c-ar fi prea greu pentru adminii site-ului sa faca asta. Poate mai exista argumente "pro", poate exista si argumente "contra" (asa cum este normal), eu am facut propunerea, decizia sta in mainile detinatorilor site-ului. Multumesc pentru atentia acordata.