AmaTur: Turneu A Vatra Dornei, sambata 28 sep 2024

In conditiile astea, categoria Elite nu mai joaca.

In plus, daca diseara la actualizare vor fi sub 60 de jucatori in total, turneul va fi punctat ca B.
Speram ca în viitor sa se găsească o metoda pt a stopa aceste retrageri ,rușine sa le fie celor care sau înscris doar asa ca să fie activi pe forum și nu au avut un motiv întemeiat de neparticipare speram ca în 2,3 ani plata în avans odată cu înscrierea sa fie un motiv cât de cât plauzibil de a participa

Joc si eu o finala ;)
E trist ,ar trebui sa se găsească o metoda de a contoriza retragerilor tuturor jucătorilor, și luate masuri ...îți spun numai dacă mam uitat aici 2 jucatori care sunt și aici înscriși sau erau care la ultimele 3 concursuri s-au retras ....e cam.bataie de joc la cei ce încearcă sa facă ceva sincer

Daca diseara la actualizare vor fi sub 60 de jucatori in total, turneul va fi punctat ca B.

Atunci categoriile E si O vor fi comasate? Sau cum se procedeaza?

Daca diseara la actualizare vor fi sub 60 de jucatori in total, turneul va fi punctat ca B.

Atunci categoriile E si O vor fi comasate? Sau cum se procedeaza?

Cum doreste dl. Marcu.

Rectific: vor fi mai putin de 72 de ore pana la inceperea turneului asa ca nu se mai admit modificari.

Acuma, sincer sunt eu vinovat ca altii s-au retras? Mi-am facut planuri sa joc chiar o finala la Vatra Dornei ;).

Si cred ca asta ar fi chiar o exceptie de la regula ca eu si cine am mai ramas in cursa, trebuie, sa participam cumva.

S-a incalcat regulamentul de N ori, nu cred ca nu se mai poate face o exceptie in cazul in care concursul va fi punctat ca si concurs tip B.

Atentie, nu acuz pe nimeni de nimic doar am facut o mentiune.

Chestia cu 72 de ore are o logica: unii vor afla prea tarziu ca vine Morosan de la Elite sa joace finala la E+O si vor dori sa se retraga (nici eu nu inteleg de ce, dar fiecare cu planurile lui ...) ... si incepe perioada de penalizari diseara

Se vede ca aveti raspunsuri logice pentru toate ... mai ales pe forum unde aveti atata putere .... nu ma asteptam la altceva .... si chestia cu finala lasati asa .... cat despre penalizari chiar nu conteaza pentru unii.

Nu mai zic nimic, ma duc sa ma pregatesc pentru finala chiar si cu unii de calibrul tau ;))

O sa-ti explic la primul turneu ... vad ca pe forum nu-ti place

Cat despre "Hai sa incalcam regulamentul, pentru ca s-a mai facut de N ori" ... unii abia asteapta sa-l incalc eu, cel cu atat de multa putere 🙄

Dacă până diseară rămânem cu câți jucatori sunt vom transforma cum spune regulamentul în Concurs B și punctajul va fi cel ce se impune .
Nu vreau să comentez nici o retragere
Dacă colegii au considerat ca nu merit ca ei să fie
la concursul organizat de mine asta e .
Oricum le mulțumesc măcar ca au pierdut 2 minute din viața lor ( 1 la înscriere și 1 la retragere ) și s-au gândit la mine.
Sper să mai rămână măcar cei ce sunt acum înscriși.

Back
Sus