Verificarea paletei - Simon Gauzy

Dar lemnul nu se testeaza? Nu tre' sa fie aprobat de ittf? Macar sa se fi uitat in lista, daca "brand"-ul e acolo... Sau verificarea lemnului e in episodul 2? :)

super tare aceasta testare.....simpla si eficace....banuiesc ca aparatul pt gaze e f scump,in rest sunt niste ceasuri comparatoare,si aparatul de reflexie.....pe cand si la amatur asa ceva,macar niste ceasuri comparatoare,si cel de reflexie sa avem....

Dar lemnul nu se testeaza? Nu tre' sa fie aprobat de ittf? Macar sa se fi uitat in lista, daca "brand"-ul e acolo... Sau verificarea lemnului e in episodul 2? :)
Lemnele nu sunt supuse omologarii de catre ITTF si de aceea nu se testeaza.

Eu cred ca prin verificarea planeitatii se acopera si detectarea neregulilor de planeitate a lemnului (incriminate de ITTF).
Lemnul in sine... mai greu sa-l probezi.

ce fel de importanta are lemnul???dc sa se testeze lemnul???oricine are pricepere si niste utilaje in domeniul lemnului poate crea lemne poate chiar mai bune decat marile firme....eu nu vad o problema la tipurile de lemne,fetele sunt marea problema ca acolo se pot maslui majoritatea....

Si pentru lemn exista o reglementare (85% lemn, suprafata din lemn), dar nu exista posibilitate de verificare decat pentru ultima parte. Practic, oricine poate da o gaura in maner si sa bage o bucata de plumb sa-i schimbe greutatea daca are chef.

In catalogul donic, mi se pare, erau niste lemne doar din carbon si scria ca nu sunt aprobate ittf. Kreanga Carbon stiam ca a fost interzis cand a aparut. S-a scos de pe linia de productie ca apoi sa se aprobe, totusi. Dar nu s-a reluat productia. De asta sunt asa rare. Cel putin asa mi s-a povestit...
De asta am presupus ca se testeaza cumva si se aproba si lemnele.

Ultima editare:
Back
Sus