Re: Felicitari administratorilor
Si eu propun sa se faca sub-sectiuni:
Vanzare / Cumparare sau Palete / Lemne / Fete / Materiale / Accesorii
sau combinatii: Vanzari Lemne / Vanzari Fete / Vanzari Materiale, etc.. Cumparari Lemne / Cumparari Fete / Cumparari Materiale, etc..
Ultima varianta ar fi totusi cam mult, deci propun una din primele doua.
Mai propun ca aceste discutii sa se mute in sectiunea dedicata sugestiilor: viewforum.php?f=9
Felicitari pentru modificarile aduse structurii forumului! Este mult mai bine acum.alandala a spus:Felicitari administratorilor si tuturor celor care au contribuit prin idei sau sfaturi pentru noile reguli.
In sfarsit s-a hot?r?t să se fac? un pic mai mare ordine în felul cum se posteaz? pe acest forum. De mult am vrut să vin cu ni?te propuneri,(ceva în genul ce s-a realizat acum), pentru navigarea mai u?oar? pe acest forum.
Eventual merg mai departe ?i întreb dac? - de exemplu - la sec?iunea vânz?ri - cumpărari, nu se pot deschide dou? topicuri distincte - vânz?ri separat de cumpăr?ri. Deasemenea în interiorul acestor topicuri să existe subtopicuri - lemne, fe?e - ?i în interiorul lor să existe "noi" si "sh" , care să fie deschise o data de cine are nevoie ?i apoi ceilal?i să posteze doar acolo cu subiecte noi. Ar fi cu mult mai u?or de navigat. Asta bine?n?eles cu condi?ia ca toat? lumea să aib? grij? să respecte regula ?i să nu mai posteze off topic sub nici un motiv.
Si eu propun sa se faca sub-sectiuni:
Vanzare / Cumparare sau Palete / Lemne / Fete / Materiale / Accesorii
sau combinatii: Vanzari Lemne / Vanzari Fete / Vanzari Materiale, etc.. Cumparari Lemne / Cumparari Fete / Cumparari Materiale, etc..
Ultima varianta ar fi totusi cam mult, deci propun una din primele doua.
Mai propun ca aceste discutii sa se mute in sectiunea dedicata sugestiilor: viewforum.php?f=9