ÎNCHIS Vind lemn JOO SAEHYUK si fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Doar la noapte voi pune pozele.
Mulțumesc pentru înțelegere !

Lemnul J. Z SZLC este original sau clonă?
Scuze dar tb. să întreb! Fără supărare!
Dacă este original (cu origine controlată :D), sunt interesat de cumpărarea lui.
Tel. 0766104729

Ultima editare:
Lemnul J. Z SZLC este original sau clonă?

Pentru intrebarea asta, eu nu ti l-as vinde...asta arata ca : nu ai citit topicul de vanzare de la inceput, nu esti atent la reputatia si calificativele celui care vinde, desconsiderandu-l printr-o intrebare stupida iar in plus, esti gata sa cumperi un lemn pe care nu-l cunosti, nu stii cum arata nediferentiind un original de o clona.

Pentru intrebarea asta, eu nu ti l-as vinde...asta arata ca : nu ai citit topicul de vanzare de la inceput, nu esti atent la reputatia si calificativele celui care vinde, desconsiderandu-l printr-o intrebare stupida iar in plus, esti gata sa cumperi un lemn pe care nu-l cunosti, nu stii cum arata nediferentiind un original de o clona.

Dar dumneavoastră în ce calitate vă introduceți în această discuție, categorisind întrebarea mea drept stupidă? Pretențiile Dvs de falsă superioritate nu corespund spiritului acestui forum, în care aveți categoria de senior (obținută probabil tot prin posturi de acest gen < hop și eu să mă bag în seamă>). întrebarea mea nu a jignit pe nimeni și cu atât mai puțin pe inițiatorul acestui topic, cu care am și discutat telefonic, așa că Dvs ați picat în această discuție ”fix ca musca în lapte”.
Opțiunea mea de a cumpăra sau nu acest lemn, întro anume cunoștință sau nu de cauză, nu vă privește sub nicio formă, așa că pe viitor, vă rog să vă abțineți la a mai comenta ceva în legătură cu postările mele, dacă nu sunteți implicat direct.
Cu respect pentru toată lumea!

Merci, Mihai, nu am realizat ca dl. Matei a editat postul.

Domnule Matei, ne auzim la un telefon daca ma hotarasc. Multumesc frumos pentru amabilitate. :)

Domnule Matei am o propunere de nerefuzat pentru d-voastra.Pentru tot ce mai aveti la vanzare,va ofer la schimb doua mulinete marca Stiucan cu telecomanda si o undita Crapcov cu luneta,toate originale,mama lor,insotite bineinteles de husele lor originale cu fermoar triplu.Scaun de pescuit stiu ca aveti ca va dadeam eu unul bonus daca facem trocul.Cu respect profund din partea d-voastra astept msj pe privat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus