ÎNCHIS vind materiale fete si lemne

• Autor subiect Autor subiect vrg
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
xiom sigma pro max rosu si negru 147 /147 45 ron bucata sau 80 ron perechea !
Butterfly Haruvatart S ZL Carbon tenergy 05 rosu tenergy 05 fx negru 350 ron
dhs pg -7 fl cu fete lipite si taiate galaxy mars v2 + banda cant 100 ron
galaxi j-1 priza tok japoneza un singur strat de lemn de ayos 10 mm 70 ron
galaxi j-1 fl un singur strat de lemn de ayos 10 mm 80 ron
un lemn foarte vechi de aparare st nu pot descifra denumirea si producatorul lemnului 100 ron
schimb cu Donic Waldner Carbon senso V1 ST\fl

xiom sigma pro max rosu si negru 147 /147 40 ron bucata sau 75 ron perechea !
Butterfly Haruvatart S ZL Carbon tenergy 05 rosu tenergy 05 fx negru 350 ron retras de la vinzare !
dhs pg -7 fl vandut
un lemn foarte vechi de aparare st nu pot descifra denumirea si producatorul lemnului 100 ron
schimb cu Donic Waldner Carbon senso V1 fl
- - - Actualizat - - -
adaug la vinzare yasaka sweeper st cu yasaka raska 7 soft neagra max yarba ox yasaka phantom 12 fetele sunt lipite pe lemn !
nu se vinde separat pret 300 ron !
- - - Actualizat - - -
Butterfly Haruvatart S ZL Carbon tenergy 05 rosu tenergy 05 fx negru 350 ron retras de la vinzare !
dhs pg -7 fl vandut
schimb cu Donic Waldner Carbon senso V1 fl
adaug la vinzare yasaka sweeper st cu yasaka raska 7 soft neagra max yarba ox yasaka phantom 12 fetele sunt lipite pe lemn !
- - - Actualizat - - -
dhs pg -7 fl vandut
galaxi j-1 priza tok japoneza un singur strat de lemn de ayos 10 mm 50 ron
galaxi j-1 fl un singur strat de lemn de ayos 10 mm 60 ron
un lemn foarte vechi de aparare st nu pot descifra denumirea si producatorul lemnului 60 ron
schimb cu Donic Waldner Carbon senso V1 st

dhs pg -7 fl vandut
galaxi j-1 priza tok japoneza un singur strat de lemn de ayos 10 mm 50 ron
galaxi j-1 fl un singur strat de lemn de ayos 10 mm 60 ron
un lemn foarte vechi de aparare st nu pot descifra denumirea si producatorul lemnului 60 ron
schimb cu Donic Waldner Carbon senso V1 st
nu se vinde separat pret 300 ron ! revin cu poze !
- - - Actualizat - - -
adaug la vinzare paleta formata din :
lemn yasaka ma lin extra ofensiv st 86 gr vechime 3 ani
fete yasaka raska 7 max rosie fh yasaka raska 7 soft max neagra bh
lipite cu lipici eco lex si banda cant yasaka
pret 400 ron usor negociabil nu se da pe bucati se vinde intreaga
revin cu poze
detali la tel 0727 384 929 sau 0763 696 464

galaxi j-1 fl un singur strat de lemn de ayos 10 mm 60 ron!!.. sal! poti pune poze cu acest lemn>?> ! multumesc.

valabil
adaug la vinzare un lemn jun mizutani fl in stare foarte buna 450 ron sau schimb cu amultart fl tot in aceias stare cu o mica diferenta din partea mea !
- - - Actualizat - - -
sau mai schimb cu viscaria original !:confused::cool::D

Scuza-ma ca ma bag un pic "nepoftit" in postul tau, dar totusi cred ca sunt dator cu aceasta interventie. Am vazut ca ai pus un vanzare un Jun Mizutani, la 450 lei, in conditiile in care stiu sigur ca l-ai cumparat de la Radu668 (sau drukeru) cu 350 lei (stiu acest aspect deoarece am fost direct interesat de lemnul respectiv, insa m-am hotarat prea tarziu). Nu mi se pare normal, si nu stiu daca ai dreptul, cel puțin moral (desi pretul pe care l-ai pus este mai mic decat cel de pe site-urile de profil) ca sa vinzi un produs la un pret mai mare decat cel pe care l-ai cumparat, tot de aici de pe forum. Imi "miroase" un pic a bisnita... Daca am gresit cu ceva, te rog sa ma corectezi...

Claudiu, acesti power useri ce se ocupa cu comercializarea intensa a materialelor au rolul lor.... te scapa de materialele in exces, ridica preturile (sau le aliniaza), fac comert.
Nu cred ca e cazul sa le fie limitata initiativa.
Pana la urma exista optiunea CUMPAR prin care fiecare utilizator sa se arate interesat de anumite materiale si sa primeasca oferte direct. Inclusiv la preturi mai mici.

Scuza-ma ca ma bag un pic "nepoftit" in postul tau, dar totusi cred ca sunt dator cu aceasta interventie. Am vazut ca ai pus un vanzare un Jun Mizutani, la 450 lei, in conditiile in care stiu sigur ca l-ai cumparat de la Radu668 (sau drukeru) cu 350 lei (stiu acest aspect deoarece am fost direct interesat de lemnul respectiv, insa m-am hotarat prea tarziu). Nu mi se pare normal, si nu stiu daca ai dreptul, cel puțin moral (desi pretul pe care l-ai pus este mai mic decat cel de pe site-urile de profil) ca sa vinzi un produs la un pret mai mare decat cel pe care l-ai cumparat, tot de aici de pe forum. Imi "miroase" un pic a bisnita... Daca am gresit cu ceva, te rog sa ma corectezi...
problema este foarte simpla eu cumpar cu cat vreau si vind cu cit vreau !:D
din cite stiu eu jun mizutani este 650 ron nou
am marit pretul pentru ca vreu un amultart
cam asta e si pina la urma urmei nu dau socoteala nimanui !
si ar mai fi ceva de ce incearca sa creada ca au dreptate mereu !!!!!!!!!!!
cu repect !

Claudiu, acesti power useri ce se ocupa cu comercializarea intensa a materialelor au rolul lor.... te scapa de materialele in exces, ridica preturile (sau le aliniaza), fac comert.
Nu cred ca e cazul sa le fie limitata initiativa.
Pana la urma exista optiunea CUMPAR prin care fiecare utilizator sa se arate interesat de anumite materiale si sa primeasca oferte direct. Inclusiv la preturi mai mici.
Domnu Tudor vi se pare ca eu fac comert ????????
VA INSELATI AMARNIC !
DIN TOT CE AM VINDUT SI AM CUMPARAT DOAR UN 20 %AM CASTIGAT SI 80 % AM PIERDUT
ROSTU CUMAPARARI SI VINDERI MATREIALELOR A FOST MEREU DE A LE INCERCA !
DECI VA ROG FRUMOS SA NU MAI INTREVENITI DOAR DACA SUNTETI INTERESAT DE A CUMPARA CEVA DIN MATERIALELE AFISATE !
MULTUMESC !

As completa: "de a incerca materialul si eventual a obtine un mic profit", cel putin in acest caz.
eu cred ca este un subiect care nu merita dezvoltat clau si nu pe topicul meu binenteles !
sint foarte multi vinatori de chilipiruri care sint consacrati pe acest forum si nu are nimeni treaba cu ei !!!!!!!!!!
cunosc baieti care primesc gratis materiale si vind scump dar chiar nu este problema mea !
si sa fim la obiect am gresit cu ceva ???????
multumesc
- - - Actualizat - - -
jun mizutani fl pret 500 ron negociabil sau schimb cu amultart fl sau viscaria fl
paleta formata din lemn butterfly korbel fl cu fete yasaka mark v max doar taiate pe lemn si incercate lipite cu lipici pe baza de apa pret paleta 200 ron
pret lemn 120 ron fete 100 separat
poze in primul post !
- - - Actualizat - - -
butterfly jun mizutani fl 500 ron sau schimb cu amultart fl sau viscaria fl
paleta formata din lemn butterfly korbel fl cu fete yasaka mark v max doar taiate pe lemn si incercate lipite cu lipici pe baza de apa pret paleta 200 ron

schimb pereche donic bluefire m 1 max 150 \155 cu pereche tenergy 64 sau tenergy 05 in stare buna !
- - - Actualizat - - -
butterfly jun mizutani fl dat la schimb !

schimb pereche donic bluefire m 1 max 150 \155 cu pereche tenergy 64 sau tenergy 05 in stare buna !
yasaka sweeper st cu iarba Tibhar Grass D.TecS rosie 1.2 noua doar taiata pe lemn 200 ron !
donic bluefire m 1 max 150 \155 150 ron perechea !
stiga cr penholder chinezesc reparat o crapatura la miner 60 ron !
poze in primul post
- - - Actualizat - - -
adaug la vinzare husa dubla yasaka luna aproape noua 40 ron !
- - - Actualizat - - -
yasaka sweeper st cu iarba Tibhar Grass D.TecS rosie 1.2 noua doar taiata pe lemn 200 ron ! data la schimb !

Ultima editare:
schimb pereche donic bluefire m 1 2.0 150 \155 cu pereche tenergy 64 sau tenergy 05 in stare buna !
donic bluefire m 1 2.0 150 \155 150 ron perechea !
stiga cr penholder chinezesc reparat o crapatura la miner 60 ron !
poze in primul post
adaug la vinzare husa dubla yasaka luna aproape noua 40 ron !

reduceri
husa dubla yasaka luna 35 ron ultimul pret
la fete 10 ron din pret
la lemne 20 ron din pret !
paleta peter korbel cu fete yasaka marc v scoasa de la vinzare !
- - - Actualizat - - -
adaug la vinzare pareche Palio Thors 2.0 50 ron

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus