AmaTur: Turneu A Vintu de Jos (AB) - duminica 27 iulie 2025

Condoleanțe
Postarea a fost unită automat:

Felicitări Sibienilor de la toate categoriile 💪super rezultate

Ultima editare:
Felicitari organizatorilor pt concurs ,felicitari participantilor ,super bine pt Hunedorenii mei si ceva special pt baiatul de la Cluj care a castigat la avansati ,copile esti tare de tot ,nu am vazut de 2 ani de cand joc in Amatur atata respect ,am avut onoarea sa jucam in semnifinale si pur si simplu isi facea cruce copilul ,nu a scos un cuvant cum fac multi ,,experti,,si cu rost si fara rost ,respect copile si sa ajungi sus de tot !

Felicitari organizatorilor pt concurs ,felicitari participantilor ,super bine pt Hunedorenii mei si ceva special pt baiatul de la Cluj care a castigat la avansati ,copile esti tare de tot ,nu am vazut de 2 ani de cand joc in Amatur atata respect ,am avut onoarea sa jucam in semnifinale si pur si simplu isi facea cruce copilul ,nu a scos un cuvant cum fac multi ,,experti,,si cu rost si fara rost ,respect copile si sa ajungi sus de tot !
La avansați baiatul care a câștigat este din Sibiu, il cheamă Rosu Ioan si este un monument de respect si fair play, pentru care trebuie felicitati părinții si antrenorii.

Asta am zis si eu nu doar odata despre Rosu Ioan, un copil care poate da exemplu la majoritatea jucatorilor!!

Back
Sus