Ce fete s-ar potrivi la un lemn viscaria, in conditiile unui joc desfasurat preponderent in apropierea mesei, rar ajung la mai mult de 0,5 m (doar cand sunt nevoit), bazat pe topspin atat pe fh cat si pe bh si capace ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am si eu o curiozitate. Cum puteti da topspin pe forehand stand lipit de masa la mingile lungi? Mi-ar placea sa stiu si eu lovitura asta.
Daca stai langa masa,sau semidistanta solutia este sa pui capac,cam asa fac eu.E cat se poate de firesc sa te indepartezi de masa,asa cum face si FLORIN si sa dai mai ales retopspin.Combinatia specificata de mine se refera la atacanti,set-up-ul fiind unul rapid.Am si eu o curiozitate. Cum puteti da topspin pe forehand stand lipit de masa la mingile lungi? Mi-ar placea sa stiu si eu lovitura asta.
Acest lucru reprezinta o"mana cereasca"pentru adversarul tau.Dar cand esti in forma mare,nu stiu cum se face ca rolurile se inverseaza,mai precis adversarul doar priveste mingea care trece pe langa el.Nu cred ca ti-ai ales exemplul cel mai bun ... eu gresesc destul de des.
Chiar am observatNu cred ca ti-ai ales exemplul cel mai bun ... eu gresesc destul de des.
Doar in vise...nici capac nu poti pune macar
La tine toate loviturile sint vise:roll:![]()